Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Broere
Broere
Bart Moeyaert vertelt verhalen over een kleine jongen die het geluk heeft op te groeien met zes grote broers. Die kleine jongen was hij zelf. 'Moeyaert bewij... »
 
 
 
 
 

Gedichten voor gelukkige mensen
Gedichten voor gelukkige mensen
In de bundel Gedichten voor gelukkige mensen zijn onder andere de gedichten opgenomen die Bart Moeyaert in 2006 en 2007 schreef als Stadsdichter van Antwerpe... »
 
 
 
 
 

De nachtlantaarns van meneer Makkelie
De nachtlantaarns van meneer Makkelie
'Het is stil.Er is geknipt, maar niemand heeft de schaar gehoord. Er wordt gevouwen, maar geritsel klinkt er niet. Er is een man. Hij vouwt mijn huis, hij pl... »
 
 
 
 
 

De hemel
De hemel
Tweemaal eerder lieten Bart Moeyaert en het Nederlands Blazers Ensemble zich door de muziek van Haydn inspireren tot een prachtige muziekvoorstelling: <i>De ... »
 
 
 
 
 

Graz
Graz
Herman Eichler heeft de apotheek overgenomen van zijn vader, die de zaak weer heeft overgenomen van diens vader. Herman is sinds het overlijden van zijn oude... »
 
 
 
 
 

Bare Hands
Bare Hands
 »
 
 
 
 
 

Schrijfvaardig
Schrijfvaardig
Schrijf Vaardig is een methode schrijfvaardigheid met een grammaticale opbouw. Met deze methode werken cursisten systematisch aan de opbouw van hun schriftel... »