Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Engelenhaar
Engelenhaar
<p>Bart Chabot leeft lang genoeg om zich een leven na de dood voor te kunnen stellen. Het is dan ook vanuit dat perspectief dat zijn nieuwe roman <i>Engelenh... »
 
 
 
 
 

Judaskus
Judaskus
 »
 
 
 
 
 

Dracula's ontbijt
Dracula's ontbijt
'Chabot wil altijd meer uit de werkelijkheid halen dan er is, met een neiging tot griezelverhalen, zich verlustigend in moordenaars en zelfmoordenaars. Een s... »
 
 
 
 
 

Broodje Halfom
Broodje Halfom
 »
 
 
 
 
 

De kootjesblues
De kootjesblues
 »
 
 
 
 
 

Triggerhappy
Triggerhappy
Frank Versteeghe leidt een druk en succesvol bestaan als chirurg. Met zijn tweede vrouw Nicole gaat hij vier weken op vakantie naar Frankrijk, maar echt onts... »
 
 
 
 
 

Brood
Brood
Iedereen weet wie Herman Brood was, maar er zijn maar weinig mensen die hem echthebben gekend. Een van die uitverkorenen is Bart Chabot. Hij maakte hem jaren... »
 
 
 
 
 

FC Dood
FC Dood
Bart Chabot is een fenomeen. ledereen weet dat. Veel minder mensen weten dat Chabot ook een geweldige schrijver is, iemand die de diepste krochten van de men... »
 
 
 
 
 

Hosanna dagen
Hosanna dagen
Bart Chabot (1954) is dichter, romancier en de biograaf van Herman Brood. Hij begon zijn literaire carrière als dichter, en nog altijd is poëzie de vorm wa... »