Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wegwee
Wegwee
‘De tafelmanieren van de Chinezen deden me denken aan mijn zomers in de jaren tachtig, toen ik een bijbaantje had bij een van de boeren in ons dorp. Het wa... »
 
 
 
 
 

De merkwaardige psychologie van een wijndrinker
De merkwaardige psychologie van een wijndrinker
De merkwaardige psychologie van een wijndrinker is een boek over wijn, over Frankrijk, maar vooral over de psychologie van een passie of hobby die (bij vlage... »
 
 
 
 
 

Vader
Vader
In Vader laat Ap Dijksterhuis zien hoe een vreselijke gebeurtenis het leven van een gezin voor altijd ontwricht. Hoe ga je om met een verleden dat je niet go... »
 
 
 
 
 

Wie (niet) reist is gek
Wie (niet) reist is gek
Wie (niet) reist is gek is één grote lofzang op het reizen door succesvol psycholoog, maar ook hartstochtelijk reiziger Ap Dijksterhuis. Als geen ander wee... »
 
 
 
 
 

Wegwee
Wegwee
'De tafelmanieren van de Chinezen deden me denken aan mijn zomers in de jaren tachtig, toen ik een bijbaantje had bij een van de boeren in ons dorp. Het was ... »
 
 
 
 
 

Het slimme onbewuste
Het slimme onbewuste
Waarom helpt nadenken vaak niet bij het nemen van beslissingen? Waarom vinden we een liedje dat al weken op nummer 1 staat in de hitlijsten leuker dan een li... »
 
 
 
 
 

Vader
Vader
Dag vader,Hier ben ik dan. Je zoon.Lange tijd wist ik weinig over je. Twintig jaar nadat ik de blikken trommel vond in moeders secretaire durfde ik hem einde... »
 
 
 
 
 

Bart
Bart
Het is 1982. Bart is vijftien jaar oud, charismatisch, vindingrijk en dichter in de dop. Hij wordt gevolgd door de ogen van zijn beste vriend Len die twee ja... »
 
 
 
 
 

Op naar geluk
Op naar geluk
Ons geluk hebben we voor een aanzienlijk deel in eigen hand. Voor 50 procent zelfs, zo vertelt de hedendaagse wetenschap ons. In de zoektocht naar het begrij... »
 
 
 
 
 

Inspiratie
Inspiratie
Inspiratie krijgt iedereen die daarvoor kiest
Ook jij

Inspiratie drijft ons voort, het is de basis van elke prestatie. Maar dat het ons zomaar komt aanwaaie... »