Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Jip en Janneke
Jip en Janneke
Jip en Janneke houden van dieren. Ze voeren de haan, geven melk aan een egel en redden een poes uit de boom. Kijk maar!Dit kartonboekje is gebaseerd op de Ji... »
 
 
 
 
 

Dag Pluk!
Dag Pluk!
Kijk, daar is Pluk in zijn kraanwagentje. En Aagje, Langhors vader Stamper en de Stampertjes zijn er ook. Dag Pluk! Een zacht en kleurig stofboekje voor al... »
 
 
 
 
 

Beestenbende
Beestenbende
 »
 
 
 
 
 

Zing mee met Annie M.G.
Zing mee met Annie M.G.
De vijftig mooiste kinderliedjes van Annie M.G. Schmidt zijn op muziek gezet door onder meer Harrie Bannink, Paul Chr. van Westering en Herman Nieland. Daaro... »
 
 
 
 
 

Ik wil alles wat niet mag
Ik wil alles wat niet mag
Annie M.G. Schmidt dichtte schijnbaar moeiteloos. Haar verzen lopen als een trein, zelfs haar stoplappen zijn vaak verrassend, en haar woorden blijven door h... »
 
 
 
 
 

Jip belt Janneke
Jip belt Janneke
Hoera, de Annie M.G. Schmidt-week 2023 is begonnen! Tijdens deze feestelijke week zetten we de boeken van Annie in het zonnetje. Dit jaar staan we stil bij h... »
 
 
 
 
 

Ibbeltje
Ibbeltje
Ibbeltje is een doodgewoon meisje. Niet altijd even schoon, niet altijd... »
 
 
 
 
 

Minoes
Minoes
Minoes is vroeger kat geweest en kan nog steeds met poezen praten. Van hen hoort ze dat er iets niet in de haak is bij een grote chemische fabriek. Minoes ve... »
 
 
 
 
 

Takkie
Takkie
Wie houdt er niet van Takkie? Hij is lief en knap en altijd vrolijk. Jip en Janneke zijn gek op hem. Zelfs als hij stout is, van huis wegloopt of ruzie maakt... »