Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Jules in het bos
Jules in het bos
Het is herfst en Jules gaat naar het bos. Met dit leuke doeboek beleeft je peuter of kleuter veel plezier met kleuren, tekenen, zoeken en stickers plakken. »
 
 
 
 
 

Dag Jules!
Dag Jules!
Jules wil heel veel eten. Hij neemt een boterham en belegt die met kaas, ham, choco, jam en groentesla. Maar is dat lekker, denk je? »
 
 
 
 
 

Jules op de fiets
Jules op de fiets
Jules heeft een nieuwe fiets gekregen. Mama leert hem voorzichtig te zijn in het verkeer. Maar kijkt ze zelf wel goed uit? »
 
 
 
 
 

Houden van Jules
Houden van Jules
'Wat is houden van?' vraagt Jules aan mama.Mama vertelt hem hoe papa, zus, opa, hond en Louise dat aan hem tonen.Ieder doet dat op zijn manier.Houden van, da... »
 
 
 
 
 

Jules bij de kapper
Jules bij de kapper
Terwijl de kapper Jules haar knipt is er buiten iets vreemd aan de hand. Wat is er gebeurd? »
 
 
 
 
 

Jules is jarig
Jules is jarig
 »
 
 
 
 
 

Knap gedaan!
Knap gedaan!
Deze Jules beloningskalender is handig als je kinderen nieuw gedrag wilt aanleren of vervelend gedrag wilt afleren. Het zelfvertrouwen van kinderen groeit, a... »
 
 
 
 
 

Buren van Jules
Buren van Jules
de buren van
JULES
Jules heeft twee buurvrouwen die er helemaal anders uitzien. De ene is blank en praat heel graag. De andere heeft een donkere huid en luis... »