Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Mira en de bloemen
Mira en de bloemen
De zon staat aan de hemel.Het is een mooie dag vandaag.Mira lacht en is heel blij,want buiten spelen doet ze graag.Voel eens hoe zacht de neus van Mira is! I... »
 
 
 
 
 

1
1
 »
 
 
 
 
 

Dikke makkers
Dikke makkers
Emma woont in een ver, warm land. Pim woont daar ook. Maar op een dag moet Emma weg. 'Blijf je bij me?', vraagt Emma. 'Dat doe ik', zegt Pim. Maar of dat luk... »
 
 
 
 
 

Jules helpt buurman
Jules helpt buurman
Buurman gaat op reis maar eerst wil hij zijn huis opruimen en schoonmaken. Jules helpt hem daarbij. Maar netjes duurt niet lang... »
 
 
 
 
 

Zoek mee met Jules en zijn familie
Zoek mee met Jules en zijn familie
In dit boek ga je met Jules en zijn familie op vakantie, op reis, op klasbezoek …  Op elke zoekplaat zitten verschillende voorwerpen en fi guren verstopt.... »
 
 
 
 
 

GEIT WIL UI
GEIT WIL UI
Raketjes zijn leerboek voor kinderen die bij elk structureerwoord niet alleen de doelletter maar lle letters van het woord leren. Deze kinderen realiseren al... »
 
 
 
 
 

Jules in de lente
Jules in de lente
Jules geniet in de tuin. Hij kijkt naar de lucht en de wolken. Hij ruikt aan de bloemen en luistert naar de vogels. Maar dan valt er plots een druppel op zij... »
 
 
 
 
 

Jules en zijn buren
Jules en zijn buren
Jules heeft twee heel verschillende buurvrouwen. De ene is blank en heeft blond haar, de andere buurvrouw heeft een donkere huid en zwart haar. Maar ze zijn ... »