Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Joppie in het zwembad
Joppie in het zwembad
Joppie speelt graag in het zwembad. <br/>Eerst trekt hij zijn kleren uit en zijn zwembroek aan. <br/>Dan slaat hij met zijn handen op het water.<br/>Joppie s... »
 
 
 
 
 

Noortje van top tot teen
Noortje van top tot teen
Een vertederend verhaal over een meisje en haar pop, waarin de lichaamsdelen benoemd worden.Voor peuters vanaf 18 maanden, met het dagelijks leven van het ki... »
 
 
 
 
 

Noortje gaat slapen
Noortje gaat slapen
Noortje is een beetje moe. Het is bedtijd!<br/>Eerst doet Noortje haar pyjama aan,<br/>daarna poetst ze haar tandjes.<br/>Een plasje op het potje en dan<br/>... »
 
 
 
 
 

Noortje viert Kerstmis
Noortje viert Kerstmis
Het is bijna Kerstmis. Noortje gaat de kerstboom versieren! Ze haalt kerstballen uit de doos en hangt ze in de boom. Uit gekleurd papier maakt Noortje mooie ... »
 
 
 
 
 

Joppie verkleedt zich
Joppie verkleedt zich
Joppie verkleedt zich graag. <br/>Hij heeft een grote kist vol verkleedspullen.<br/>De ene keer doet hij alsof hij clown is.<br/>De andere keer verkleedt hij... »
 
 
 
 
 

Noortje viert carnaval
Noortje viert carnaval
Een zacht en herkenbaar prentenboek over carnaval en verkleedplezier. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.<br/><br/>Een el... »
 
 
 
 
 

Noortje in de speeltuin
Noortje in de speeltuin
Noortje is reuzeblij. Ze gaat naar de speeltuin! <br/>Met haar hond Boef en haar pop Bibi heeft Noortje dolle pret.<br/>Ze zitten op de schommel, springen op... »
 
 
 
 
 

Noortje in de zomer
Noortje in de zomer
Het is zomer! Noortje voelt de warme zonnestralen en smeert zich in met zonnecrème. Ze speelt in het badje in de tuin en maakt een mooie stoeptekening. Bij ... »
 
 
 
 
 

Noortje en de dieren
Noortje en de dieren
Noortje is dol op dieren. Ze heeft een cavia, een konijn, een poes en een hond, en ook nog visjes. Ze kan makkelijk de hele dag met haar dieren bezig zijn: z... »
 
 
 
 
 

Noortje zet haar schoentje
Noortje zet haar schoentje
Een eenvoudig en herkenbaar verhaal over Sinterklaas. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.Het is bijna Sinterklaas. Noortj... »