Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Noortje en het orkest
Noortje en het orkest
Een eenvoudig en herkenbaar verhaal over muziekinstrumenten. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.Tijd voor muziek! Noortje... »
 
 
 
 
 

Noortje in de tuin
Noortje in de tuin
De zon schijnt heerlijk en Noortje speelt fijn in de tuin. Ze ziet lieveheersbeestjes, vlindertjes en vogels. Noortje rijdt op haar fiets en plukt mooie bloe... »
 
 
 
 
 

Joppie verkleedt zich
Joppie verkleedt zich
Joppie verkleedt zich graag. <br/>Hij heeft een grote kist vol verkleedspullen.<br/>De ene keer doet hij alsof hij clown is.<br/>De andere keer verkleedt hij... »
 
 
 
 
 

Noortje in de zomer
Noortje in de zomer
Het is zomer! Noortje voelt de warme zonnestralen en smeert zich in met zonnecrème. Ze speelt in het badje in de tuin en maakt een mooie stoeptekening. Bij ... »
 
 
 
 
 

Noortje en het vervoer
Noortje en het vervoer
Een eenvoudig en speels verhaal over vervoer. Voor peuters vanaf 18 maanden, met de wereld rondom het kind als thema.Tuut-tuut! Wie komt daar aan? Noortje sp... »
 
 
 
 
 

Noortje en de dieren
Noortje en de dieren
Noortje is dol op dieren. Ze heeft een cavia, een konijn, een poes en een hond, en ook nog visjes. Ze kan makkelijk de hele dag met haar dieren bezig zijn: z... »
 
 
 
 
 

Noortje gaat slapen
Noortje gaat slapen
Noortje is een beetje moe. Het is bedtijd!<br/>Eerst doet Noortje haar pyjama aan,<br/>daarna poetst ze haar tandjes.<br/>Een plasje op het potje en dan<br/>... »
 
 
 
 
 

Noortje in haar keukentje
Noortje in haar keukentje
Noortje speelt in haar keukentje. <br/>Ze draagt een schortje en is druk in de weer met haar pannetjes. <br/>Ze gaat eten maken voor haar poppen!<br/>In de t... »
 
 
 
 
 

Noortje kleedt zich aan
Noortje kleedt zich aan
Noortje kiest een broek en een leuk truitje uit. Die trekt ze over haar hemdje en onderbroek aan. Met haar sokken en schoenen aan en een mooie haarband in ha... »
 
 
 
 
 

Noortje viert Kerstmis
Noortje viert Kerstmis
Het is bijna Kerstmis. Noortje gaat de kerstboom versieren! Ze haalt kerstballen uit de doos en hangt ze in de boom. Uit gekleurd papier maakt Noortje mooie ... »