Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Blinde godin
Blinde godin
Blinde Godin »
 
 
 
 
 

Dode joker
Dode joker
Politieinspecteur Hanne Wilhelmsen gelooft niet dat advocaatgeneraal Halvorsrud zelf iets met de moord op zijn vrouw te maken heeft hoewel hij alle schijn te... »
 
 
 
 
 

Je verdiende loon
Je verdiende loon
Inspecteur Yngvar Stub maakt jacht op een gewelddadige kinderontvoerder en kiest voor een onconventionele aanpak. Hij weet psychologe Inger Johanne Vik die o... »
 
 
 
 
 

Zonder echo
Zonder echo
Zonder echo »
 
 
 
 
 

Wees niet bang
Wees niet bang
December 2008. In Bergen wordt het levenloze lichaam gevonden van de populaire bisschop Eva Karin Lynsgaard. Inspecteur Yngvar Stubø leidt het onderzoek naa... »
 
 
 
 
 

Hoogtelijn
Hoogtelijn
Tijdens een zware sneeuwstorm ontspoort een trein bij het hoogstgelegen station in Noorwegen. De passagiers moeten noodgedwongen een onderkomen zoeken in Fin... »
 
 
 
 
 

1222
1222
A Hanne Wilhelmsen Novel. »
 
 
 
 
 

Dode joker
Dode joker
De vrouw van advocaat-generaal Halvorsrud is vermoord. Inspecteur Hanne Wilhelmsen gelooft niet dat Halvorsrud er zelf bij betrokken is, hoewel hij alle schi... »
 
 
 
 
 

Schaduwdood
Schaduwdood
Op een regenachtige vrijdagmiddag verongelukt de achtjarige Sander Mohr in zijn eigen huis. Zijn ouders zijn ontroostbaar en psychologe Inger Johanne Vik gel... »