Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Hartslag
Hartslag
Een ICD, een implanteerbare cardioverter defibrillator, is een slimmepacemaker die jaarlijks bij miljoenen mensen wordt geïmplanteerd enwaarmee levens gered... »
 
 
 
 
 

Hittegolf
Hittegolf
 »
 
 
 
 
 

Dode joker
Dode joker
De vrouw van advocaat-generaal Halvorsrud is vermoord. Inspecteur Hanne Wilhelmsen gelooft niet dat Halvorsrud er zelf bij betrokken is, hoewel hij alle schi... »
 
 
 
 
 

Verborgen feiten
Verborgen feiten
In het Oslose huis van de redersfamilie Stahlberg worden vier lichamen gevonden: vader, moeder en zoon Stahlberg, en een onbekende man. Is hier sprake van ee... »
 
 
 
 
 

Mevrouw de president
Mevrouw de president
Helen Bentley de eerste vrouwelijke president van Amerika, is op staatsbezoek in Oslo, waar ze de festiviteiten rondom de nationale feestdag zal bijwonen. Ma... »
 
 
 
 
 

De muil van de Leeuw
De muil van de Leeuw
Anne Holt is een van de meest geliefde Scandinavische misdaadschrijfsters Het was al een tijdje heel stil in het kantoor van Birgitte Volter de Noorse minis... »
 
 
 
 
 

Schaduwdood
Schaduwdood
Op een regenachtige vrijdagmiddag verongelukt de achtjarige Sander Mohr in zijn eigen huis. Zijn ouders zijn ontroostbaar en psychologe<br/>Inger Johanne Vik... »
 
 
 
 
 

Wat nooit gebeurt
Wat nooit gebeurt
Inspecteur Yngvar Stubø en profiler Inger Johanne Vik hebben net samen hun eerste kind gekregen, wanneer twee gruwelijke moorden worden gepleegd. De slachto... »