Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Meisje van Mars
Meisje van Mars
Evert weet vanaf zijn derde dat hij een meisje wil zijn. Hij heeft een hekel aan zijn jongenslichaam en verlangt naar jurken en lang wuivend haar. Maar zijn ... »
 
 
 
 
 

Onweer
Onweer
Flo (13) helpt in de zomervakantie haar oom en tante in hun Italiaanse hotel. De vakantie neemt een onverwachte wending als er vlak voor het hotel een auto o... »
 
 
 
 
 

Aangespoeld
Aangespoeld
Tomas is pas een paar uur op het vliegveld Kavos wannner het avontuur van zijn leven begint. Het half-Griekse meisje Nika neemt hem mee naar een eenzaam stra... »
 
 
 
 
 

De spin en de sleutel
De spin en de sleutel
<p>Elena vlucht naar het einde van de wereld.</p><p>Atlas wacht op het einde van de wereld.</p><p>En dan ontmoeten ze elkaar…</p><p>
</p><p>Een bloedh... »
 
 
 
 
 

Voor ik het vergeet
Voor ik het vergeet
 »
 
 
 
 
 

Alles kookt over
Alles kookt over
`Bah, er ligt allemaal bloed op de grond, zei Laura. Gustaaf grinnikte. `Er zit ook bloed op het vlees. Wat moeten we daarmee? `Afspoelen, zei Laura. `We h... »
 
 
 
 
 

Nieuwe groeten uit
Nieuwe groeten uit
Het Nationaal Historisch Museum, Foam_Fotografiemuseum Amsterdam, het ANP Historisch Archief en de BankGiro Loterij organiseerden in 2009 het project Nieuwe ... »
 
 
 
 
 

Skip en de konijnendief
Skip en de konijnendief
<p>Skip heeft een stuiterhoofd. Hij denkt nooit aan één ding tegelijk. Behalve als zijn konijn Snuf op schoot zit. </p><p>Maar op een middag na schooltijd ... »
 
 
 
 
 

Haaientanden
Haaientanden
 »
 
 
 
 
 

Alaska
Alaska
Op de eerste dag van het schooljaar weet Sven het zeker: hij moet een briljante stunt uithalen. Anders is hij meteen die zielige jongen uit 1b. Parker wil ju... »