Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ik kan nog steeds niet vliegen
Ik kan nog steeds niet vliegen
ZOMER 1945. Luuk van dertien gaat naar Denemarken om aan te sterken na de hongerwinter. Drie maanden lang mag hij lui in het gras liggen en bessen met room e... »
 
 
 
 
 

Haaientanden
Haaientanden
Atlanta van elf heeft een waanzinnig plan: ze wil in 24 uur rond het IJsselmeer fietsen. Voor de belangrijkste tocht van haar leven heeft ze twaalf boterhamm... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de stoere prinses
Het geheim van de stoere prinses
Rosalie Sophia is een prinses. Elke dag komt ze met het koninklijk vliegtuig naar school. In de lucht verwisselt ze haar prinsessenjurk voor een spijkerbroek... »
 
 
 
 
 

Tien dagen in een gestolen auto
Tien dagen in een gestolen auto
Dieven en moordenaars werden vroeger gewoon op de boot naar AustraliĆ« gezet. En ik zat op de boot naar Zweden. Niet om een nieuw leven te beginnen, maar omd... »
 
 
 
 
 

Naar de wolven
Naar de wolven
Betoverend prentenboek over de komst van een nieuwe baby

Fabeltje vindt het nieuwe speeltje van zijn bazen maar niets. Het mag op de bank en op tafel en in ... »
 
 
 
 
 

Evi, Nick en ik
Evi, Nick en ik
Dit boek gaat over de raarste zomer van mijn leven. Het begon ermee dat Nick uit groep acht voor het eerst tegen me praatte. En diezelfde dag wilde Evi opeen... »
 
 
 
 
 

Het geheim van held nummer zes
Het geheim van held nummer zes
Flint is boos: zijn tweelingzusje Fieke kan alles beter. Ze wint prijzen en krijgt altijd de hoofdrol. Dus wanneer er een soort superman voor de deur staat, ... »
 
 
 
 
 

Honderd uur nacht
Honderd uur nacht
Honderdduizend steden bestaan er op de wereld. En ik ben gevlucht naar de stad die over twee dagen wordt getroffen door een orkaan.

De veertienjarige Emilia... »