Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Groene ogen
Groene ogen
Een pittig verhaal over jaloezie en vriendschap 7 AVI 4. Lana heeft van haar moeder een fantastisch mooie pen gekregen. Trots toont ze de pen op school. Klas... »
 
 
 
 
 

Hou van mij!
Hou van mij!
Kathleen is psychologe en docente en woont samen met Julie, haar tienerdochter. Haar leven verloopt vlekkeloos, tot Matthias, een twintigjarige student, avan... »
 
 
 
 
 

Lady killers
Lady killers
Ze zijn jong en mooi, maar hebben duistere geheimen. Liesa verleidt in Wreek mij de stoere Ron, maar hij weet niet dat zij een geheime agenda heeft. In Naakt... »
 
 
 
 
 

Vergeef me
Vergeef me
Superspannend! Het was nooit de bedoeling geweest, maar hij was tot over zijn oren verliefd op haar. En dat ze als docente op zijn school zou beginnen, maak... »
 
 
 
 
 

Dirty Little Secrets: Ademloos
Dirty Little Secrets: Ademloos
<P>Louise is een gepassioneerde lifestylejournaliste die volop geniet van haar leven als happy single. Na een wilde nacht ontdekt Louise dat Tyler Moore cont... »
 
 
 
 
 

Vergeef me
Vergeef me
Als vergeten onmogelijk is... Voor haar was hij gewoon een vakantieflirt, maar hij werd halsoverkop verliefd op haar. Wanneer Yasmine met de veel jongere Da... »
 
 
 
 
 

Verleid me
Verleid me
Ze was nooit van plan geweest iets met hem te beginnen. Ze had een prachtige man, twee schatten van kinderen, een veelbelovende carrière als schrijfster. Ze... »
 
 
 
 
 

Laat me los
Laat me los
Tijdens een feestje ziet Kathleen een vroegere schoolvriendin terug. Deze vertrouwt haar toe dat haar man Alex al jaren kampt met een angstpsychose die zulke... »
 
 
 
 
 

Zuiver
Zuiver
<P>Chloé en Lex lijken een droomkoppel. Hij is succesvol en charismatisch, zij razend knap én intelligent. Maar achter de gevel van hun droomvilla huist de... »
 
 
 
 
 

Vergeet mij niet
Vergeet mij niet
Een snikhete zomer. Als Wim na een lange dag op kantoor weer naar huis wil vertrekken, treft hij zijn zoontje Fenne levenloos aan op de achterbank. De nachtm... »