Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Lady killers
Lady killers
Ze zijn jong en mooi, maar hebben duistere geheimen. Liesa verleidt in Wreek mij de stoere Ron, maar hij weet niet dat zij een geheime agenda heeft. In Naakt... »
 
 
 
 
 

Kwijt (E-boek)
Kwijt (E-boek)
Het spannende vervolg in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden Sylvie heeft haar moeder al vroeg verloren, maar heeft het ondanks alles helemaal gemaa... »
 
 
 
 
 

Ademloos
Ademloos
<P>Louise is een gepassioneerde lifestylejournaliste die volop geniet van haar leven als happy single. Na een wilde nacht ontdekt Louise dat Tyler Moore cont... »
 
 
 
 
 

Kwijt
Kwijt
Het spannende vervolg in de reeks rond psychologe Kathleen Verlinden Sylvie heeft haar moeder al vroeg verloren, maar heeft het ondanks alles helemaal gemaak... »
 
 
 
 
 

Donkere kamers
Donkere kamers
'Hoe is het nu met je moeder?' vroeg de stem naast me.
Mijn gedachten keerden terug naar de jongen met het staartje.
'Goed', antwoordde ik.
'Maar ze was toch... »
 
 
 
 
 

Zuiver
Zuiver
<P>Chloé en Lex lijken een droomkoppel. Hij is succesvol en charismatisch, zij razend knap én intelligent. Maar achter de gevel van hun droomvilla huist de... »
 
 
 
 
 

Hou van mij!
Hou van mij!
Kathleen is psychologe en docente en woont samen met Julie, haar tienerdochter. Haar leven verloopt vlekkeloos, tot Matthias, een twintigjarige student, ava... »
 
 
 
 
 

Gebroken glas
Gebroken glas
‘Ze vulde haar mond met twee, drie pillen tegelijkertijd. Ze nam een grote slok cognac, sloeg haar hoofd ruw naar achteren en slikte ze door.’Na een zelf... »
 
 
 
 
 

Het perfecte meisje
Het perfecte meisje
 »