Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De Afghanistan-missie
De Afghanistan-missie
'Vandaag zou wel eens de laatste dag van mijn leven kunnen zijn '

Sergeant Dave Henley is met het 1ste peloton van R-compagnie op missie in de provincie Hel... »
 
 
 
 
 

De sluipschutter
De sluipschutter
Wanneer geheim agent Nick Stone in Londen plotseling een moordaanslag afbreekt als hij beseft wie het doelwit is, stellen zijn opdrachtgevers hem een huiveri... »
 
 
 
 
 

Red Notice
Red Notice
 »
 
 
 
 
 

Dag van bevrijding
Dag van bevrijding
November 2001. Een Zodiac-rubberboot maakt zich vlak voor de Noord-Afrikaanse kust los van een onderzeeĆ«r. De laatste klus voor CIA-agent Nick Stone lijkt n... »
 
 
 
 
 

Doodse stilte
Doodse stilte
In 1993 is Nick Stone samen met een team specialisten wekenlang undercover in Bogota en de jungle van Colombia. Zijn missie: het opsporen van de meest beruch... »
 
 
 
 
 

Crossfire
Crossfire
Bodyguarding a TV crew on the streets of war-torn Basra, ex-deniable... »
 
 
 
 
 

Avenger
Avenger
Danny and Elena are now working for the Firm desperately attempting to trackdown the vengeanceseeking Black Star before more Angels of Death suicidebombers a... »
 
 
 
 
 

Total control
Total control
Nadat Nick Stone in de jaren tachtig betrokken raakte bij een levensgevaarlijke schietpartij met drie IRA-terroristen in Gibraltar, heeft hij de Special Air ... »
 
 
 
 
 

War Torn 2
War Torn 2
Like its predecessor, the title is at once a gritty,... »
 
 
 
 
 

Onbreekbare eenheid
Onbreekbare eenheid
In 1983 wordt Andy McNab ingedeeld bij B Squadron, een van de vier Sabre Squadrons van de SAS. Als groentje voegt hij zich in de Maleise jungle bij een bijzo... »