Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Alleen bij U
Alleen bij U
Mijn vader zong er psalmen op de akker,<br/>mijn moeder in de keuken 't zelfde lied<br/>en wat men zo ontvangt, dat sterft niet,<br/>en als het slaapt, wordt... »
 
 
 
 
 

Prijs je gelukkig
Prijs je gelukkig
Prijs je gelukkig van predikant en publicist André F. Troost gaat over alles wat de auteur door eigen levenservaring én in oude en eigentijdse teksten ont... »
 
 
 
 
 

Wijn bij het water
Wijn bij het water
Dat we van tijd tot tijd water bij de wijn moeten doen, dat weten we maar al te goed. Zonder compromissen komt een mens niet door het leven.Dat je ook af en ... »
 
 
 
 
 

Blij te allen tijde
Blij te allen tijde
De brief van Paulus aan de Fillipenzen wordt vaak ‘de brief van blijdschap’ genoemd. Immers klinkt het als een refrein door deze hele brief: Verblijdt u ... »
 
 
 
 
 

Kom tot rust
Kom tot rust
André F. Troost gaat aan de hand van Hebreeën op zoek naar wat werkelijke waarde heeft. Het bijbelboek biedt een medicijn tegen de verveling en de keuzestr... »
 
 
 
 
 

Aan stille wateren
Aan stille wateren
Een van de meest verkochte bijbelse dagboeken, sluit nu geheel aan bij de Nieuwe Bijbelvertaling.Van dit dagboek zijn er inmiddels meer dan 100.000 verkocht ... »
 
 
 
 
 

Langverwacht
Langverwacht
Kerstfeest vieren met de gemeente, de zondagsschool, de kinderclub, de jeugdvereniging, de mannen- of vrouwenvereniging of de seniorenclub: gedurende de hele... »
 
 
 
 
 

In goede handen
In goede handen
Tegen de dood is geen kruid gewassen. Zo luidt een oud spreekwoord.Er bestaat een Boek dat iets anders zegt. Dat eeuwenoude Boek houdt ons voor dat er wel de... »
 
 
 
 
 

Heimwee
Heimwee
HeimweeNa het overlijden van zijn vrouw, gaat ex-docent Bram Andermans op zoek naar zijn wortels in zijn geboortestad Den Haag. Met een camper en vergezeld d... »
 
 
 
 
 

Laat uw morgen dagen
Laat uw morgen dagen
Deze advents- en kerstkalender zet aan tot bezinning in de tijd van de eerste adventszondag tot aan Epifanie (6 januari) - een periode waarin we het vaak erg... »