Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vallende ouders
Vallende ouders
`Ze werden naar de aarde getrokken. Voor hen was de zwaartekracht sterker dan voor mij. De aarde wilde ze in zich hebben. Maar ze waren taai; ze stonden telk... »
 
 
 
 
 

Das Scherbengericht
Das Scherbengericht
Eine transatlantische Tragödie »
 
 
 
 
 

Mooi doodliggen
Mooi doodliggen
28 mei 2018. Tijdens een tumultueuze vergadering van de VN Veiligheidsraad in New York, gewijd aan de MX17-ramp, wordt onder de aanwezige journalisten het be... »
 
 
 
 
 

Kwaadschiks
Kwaadschiks
De relatie tussen reclameman Nico Dorlas, halverwege de veertig, en zijn jongere vriendin Désirée staat op springen. Dorlas' aanhoudende drank- en drugscon... »
 
 
 
 
 

Gevouwen woorden
Gevouwen woorden
Iedereen weet het: A.F.Th. van der Heijden van De tandeloze tijd wordt A.F.Th. wordt A.F.Th. van Homo duplex. Maar voor in februari 2002 Deel 1, Moeilijke vo... »
 
 
 
 
 

Tonio
Tonio
Op de Eerste Pinksterdag van 2010 komt Tonio van der Heijden, het enig kind van A.F.Th. van der Heijden en Mirjam Rotenstreich, bij een verkeersongeval om he... »
 
 
 
 
 

De tandeloze tijd 8 delen in cassette
De tandeloze tijd 8 delen in cassette
Bevat De Titels: De Slag Om De Blauwbrug, Vallende Ouders, De
Gevarendriehoek, Weerborstels, Het Hof Van Barmhartigheid, Onder
Het Plaveisel Het Moeras, Advo... »
 
 
 
 
 

De requiems
De requiems
'De sandwich' gaat over een jeugdliefde en een jeugdvriend van Van der Heijden, die kort na elkaar stierven. De twee moesten elkaar goed gekend hebben, maar ... »