Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Gentse lente
Gentse lente
'In Gentse lente zijn ter gelegenheid van zijn dertigjarig jubileum als schrijver, vijf recente en een aantal oudere verhalen opgenomen. Van der Heijden laat... »
 
 
 
 
 

Vijf jaar vermist
Vijf jaar vermist
In 2008 gaf A.F.Th. van der Heijden een masterclass aan studenten van de tu Delft. Het onderwerp diende zich te bewegen op het breukvlak van kunst en technie... »
 
 
 
 
 

Kwaadschiks
Kwaadschiks
 »
 
 
 
 
 

Gentse lente
Gentse lente
In een poging in zijn donkere hotelkamer de wc te vinden sluit de ik-figuur uit <i>Gentse lente</i> zich buiten. Zonder sleutel, en bovenal zonder kleren. In... »
 
 
 
 
 

De vondeling
De vondeling
 »
 
 
 
 
 

Mim
Mim
In A.F.Th. van der Heijdens romancyclus Homo duplex steekt de verteller, om aan een dagvaarding van de rechtbank van Los Angeles te ontkomen, een tinnen dege... »
 
 
 
 
 

Gentse lente
Gentse lente
Nadat hij in 1978 debuteerde met <em>Een gondel in de Herengracht</em> bracht A.F.Th. van der Heijden lange tijd geen tweede verhalenbundel uit. Maar hij ble... »
 
 
 
 
 

De Movo Tapes
De Movo Tapes
Werkend aan de eerste twee delen van zijn cyclus 'Homo Duplex', Moeilijke voeten en Knooppunt Hellegat, merkte A.F.Th. van der Heijden dat er onder zijn hand... »
 
 
 
 
 

De tandeloze tijd
De tandeloze tijd
 »