Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Blogs by joukjevv van Velen

Het vallen van de nacht van Minette Walters

Gelijk nadat ik Het laatste uur uit gelezen had, wist ik dat ik het lezen van Het vallen van de nacht (The Turn of Midnight) niet kon uitstellen. Ik was zo in h »

Het laatste uur - The last hours Minette Walters

Met het boek Schaduwzijde - The Chameleons Shadow verdween Walters van mijn leespalet. Weg waren de kleurrijk uitgewerkte schetsen van gestoorde persoonlijkhede »

Dark Sacred Night van Michael Connelly

De thrillers van Michael Connelly zijn ernstig verslavend en hoewel ik, gezien de ruimte in mijn boekenkast, graag wacht op de kleinst mogelijke pocketeditie he »

De horlogemaker van Londen

De horlogemaker van Londen (The Watchmaker of Filigree Street) Natasha Pulley Om mijn leesvoorraad aan te vullen met recent uitgebrachte boeken ben ik afhank »

De hand van de schilder van Wolfram Fleischhauer

Na een lang periode van lees- en schrijfstilte heb ik kans gezien een ooit begonnen boek uit te lezen: De hand van de schilder van Wolfram Fleischhauer, zijn (b »

The Wonder van Emma Donoghue

Wie kent niet de schrijfster Emma Donoghue, (wereld)bekend of beroemd geworden met haar boek: Kamer? Kamer was voor mij het eerste boek dat ik van haar las, hee »

De Kunstroof van Ian Rankin

De Kunstroof  zat in een moet-je-ook-maar-eens-lezen stapel naast boeken van Emma Donoghue en John Connolly, dus ik dacht waarom ook niet. Nu kan ik nooit »

Het vorige meisje van J.P. Delaney

Het vorige meisje vertelt het verhaal van Jane en Emma. Na het overlijden van haar baby is Jane toe aan een nieuwe start, liefst ergens anders zonder al di »

IJsprinses van Camilla Läckberg

Waarschijnlijk had IJsprinses van Camilla Läckberg een beter leeslot verdiend dan het nu van mij krijgt. Dat is ongetwijfeld toe te schrijven aan het feit »

Misdaad slaapt nooit Michael Connelly De nachtploeg / The Late Show 2017

Het duurde even, maar eindelijk kon ik dan de kleine paperback kopen van de in 2017 uitgekomen nieuwe Connelly. En wat voor één, namelijk met een »