Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Sara Knockaert
Hulp gezocht by Sara Knockaert

Liefste lezers, Wat is een schrijver zonder jullie?En wat ben ik zonder boeken en zonder schrijven?Waarschijnlijk een wandelend lijk of een geschift persoon »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Nieuw kaarsengedichtje voor Advent by Coby Poelman - Duisterwinkel

Nieuw kaarsengedichtje voor Advent Zie je deze kaarsjes. één ervan mag aan, elke week een kaarsje meer, het kerstfeest komt eraan. »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Van gedicht voor een leerling tot kunstwerk by Coby Poelman - Duisterwinkel

Van gedicht voor een leerling tot kunstwerk   Begin september kreeg ik een uitnodiging van de Erasmus universiteit Rotterdam. Een deel van m »

ritacornegge
Kapstok by ritacornegge

Een fragment uit het hoofdstuk 'kapstok' uit mijn boek 'Ontwortelen'. 23. Kapstok Ik probeer er geen gebruik van te maken. De kapstok die »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Opmerkelijke liefde by Coby Poelman - Duisterwinkel

Opmerkelijke liefde Op de terugweg stapt hij af, zet zijn fiets op de stander, loopt door de velden met hoge passen, ontloopt tussen »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Een gedicht geschreven n.a.v. het boek "De heilige Rita" by Coby Poelman - Duisterwinkel

Een gedicht n.a.v. het boek “De heilige Rita”   In versleten pak tussen petten en geweren sla ik hem gade die zijn angst uit »

joukjevv van Velen
The Wonder van Emma Donoghue by joukjevv van Velen

Wie kent niet de schrijfster Emma Donoghue, (wereld)bekend of beroemd geworden met haar boek: Kamer? Kamer was voor mij het eerste boek dat ik van haar las, hee »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Nieuwe uitgaven by Coby Poelman - Duisterwinkel

Meegewerkt aan 2 Bijbelse dagboeken   Graag breng ik jullie weer op de hoogte van de verschijning van de Bijbelse dagboeken "Kruimkens v »

Coby Poelman - Duisterwinkel
Museumplein Amsterdam by Coby Poelman - Duisterwinkel

Museumplein Amsterdam   Hoe lang heeft hij er al gestaan, de man in geverfd brons, toeristen hebben zich vergaapt, foto’s en video »

joukjevv van Velen
De Kunstroof van Ian Rankin by joukjevv van Velen

De Kunstroof  zat in een moet-je-ook-maar-eens-lezen stapel naast boeken van Emma Donoghue en John Connolly, dus ik dacht waarom ook niet. Nu kan ik nooit »