Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Blogs by Coby Poelman - Duisterwinkel

Poëzie en kunst in Alde Leie

Op zaterdag 19 en zondag 20 september 2015 van 13:00 tot 17:00 uur vindt de 8ste editie van de Trimdiel Keunstrûte plaats. De Trimdiel Ke »

Een vredige zomeravond

Gele lissen zwijgen naast de paarse, hommels gonzen rond de akelei, maagdenpalm schuilt onder vrouwenmantel, hosta’s overschaduwen het flitse »

In Koninklijk gezelschap

nnn   Daar zit ze, moeder, voor de tv. We schuiven een stoel bij en kijken mee naar een huwelijksdienst van ’t Koninklijk huis en »

3e druk "Granaatjes met een gouden slot"

  Verheugd mag ik u hierbij aankondigen dat de derde druk van "Granaatjes met een gouden slot" is verschenen bij uitgever Noordboek/Friese »

Kater steelt de show

Een streepjeskater uit Opende die 't wielrijdersmuziekkorps kende en hoorde van hun optreedplan wilde meeblazen in Japan. Hij oefende zijn wangen rond »

Stille vaderdag

    Op deze stille vaderdag denk ik aan alle kinderen van wie de vader niet meer is, vandaag een dag is van gemis.   Gee »

Veel plezier!

Ik kan mijn draai niet vinden, mijn hoofd is er niet bij, sinds jullie zijn vertrokken zijn jullie ’t dichtst bij mij, ik zie het vliegtuig stijgen, »

Applaus voor de Schepper

O, die klaprozen langszij wanneer je op de snelweg rijdt, dat zomers rood tussen het groen, groots in uitbundigheid. Als pauwenveren wuiven zij een spe »

Stille getuigen

Stille getuigen   Die eerste ontmoeting, die ogen, die blik. “Haar vader is Hongaar” en wie ben ik? Hoe groot is een tweepersoo »

Als het pinkstert (elfje)

      Vuur, ontstoken zwavel. Ontbranding voor God, strijkbeweging van de Geest, Pinksterfeest!   Coby Poelma »