Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Blogs by Coby Poelman - Duisterwinkel

Orgeltaal

Orgeltaal   …Pom pom pom pom… Je hoort Hem lopen in de orgeltonen onder de zetting van de melodie dan staat Hij even st »

Sneeuwpersjes

Sneeuwpersjes De buurvrouw, een Hongaarse heeft het mij geleerd, zodra er sneeuw gevallen is je persjes vlijen op het ongerepte. Zoal »

Remco Campert op oudjaarsdag

Remco Campert op oudjaarsdag   Buiten strijkt men over zwavel, binnen geurt het naar oudjaar, Remco sprak in dichterswoorden op tv, het »

Nieuw kaarsengedichtje voor Advent

Nieuw kaarsengedichtje voor Advent Zie je deze kaarsjes. één ervan mag aan, elke week een kaarsje meer, het kerstfeest komt eraan. »

Van gedicht voor een leerling tot kunstwerk

Van gedicht voor een leerling tot kunstwerk   Begin september kreeg ik een uitnodiging van de Erasmus universiteit Rotterdam. Een deel van m »

Opmerkelijke liefde

Opmerkelijke liefde Op de terugweg stapt hij af, zet zijn fiets op de stander, loopt door de velden met hoge passen, ontloopt tussen »

Een gedicht geschreven n.a.v. het boek "De heilige Rita"

Een gedicht n.a.v. het boek “De heilige Rita”   In versleten pak tussen petten en geweren sla ik hem gade die zijn angst uit »

Nieuwe uitgaven

Meegewerkt aan 2 Bijbelse dagboeken   Graag breng ik jullie weer op de hoogte van de verschijning van de Bijbelse dagboeken "Kruimkens v »

Museumplein Amsterdam

Museumplein Amsterdam   Hoe lang heeft hij er al gestaan, de man in geverfd brons, toeristen hebben zich vergaapt, foto’s en video »

Catechisant op bezoek

Catechisant op bezoek Jong bezocht oud, ze maakten samen huiswerk, oud overhoorde wat jong te leren had, oud had voor leren nooit de kans gehad, jo »