Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

1q84
1q84 by Haruki Murakami
 
 
 
 
 

“Viel een beetje tegen. Door alle lovende recensies had ik er meer van verwacht. Mooiere zinnen en een meeslepender plot. Zeker niet slecht, maar ook zeker niet ...”»


Wild water
Wild water by Ruben van Dijk
 
 
 
 
 

“Een redelijk onderhoudend boek, maar een tikkeltje voorspelbaar.”»


Nos4a2
Nos4a2 by Joe Hill
 
 
 
 
 

“Fantastisch boek! Hill is een van de beste horrorschrijvers van het moment. Een absolute aanrader. Ook zijn vorige boek was van ongekende origine.”»


Wereld volgens garp
Wereld volgens garp by Irving
 
 
 
 
 

“Het spijt me, maar het werd te langdradig. Op de helft van het verhaal interesseerde het me niet meer hoe het met Garp zou aflopen. Ik heb het boek dichtgeslage...”»


Het boekenweekgeschenk
Het boekenweekgeschenk by Kary Kepla
 
 
 
 
 

“Lekker vlot geschreven boekje. Niet echt hele mooie zinnen ala Japin, maar mooi genoeg om van te kunnen genieten. Het eind is een complete verrassing. Het verha...”»


Weerlicht / Het koude vuur set
Weerlicht / Het koude vuur set by Dean R. Koontz
 
 
 
 
 

“Spannend tot het eind en lekker vlot geschreven, zoals ik van Koontz gewend ben. Niet echt een verrassend einde, maar wel een heel origineel verhaal.”»


Knielen op een bed violen
Knielen op een bed violen by Jan Siebelink
 
 
 
 
 

“Ik kwam er niet doorheen. Voor mij was het gortdroge kost.”»


Joe Speedboot
Joe Speedboot by Tommy Wieringa
 
 
 
 
 

“Wat een fantastisch verhaal! Eindelijk weer een boek dat me continu bezig hield. Lekkere vlotte schrijfstijl, ongecompliceerd taalgebruik en een origineel plot ...”»


De zwarte met het witte hart
De zwarte met het witte hart by Arthur Japin
 
 
 
 
 

“Prachtig geschreven verhaal over twee negerprinsjes die in Holland terecht komen. Japin is een meester in het gebruiken van mooie volzinnen. Een heerlijk boek o...”»


Vaslav
Vaslav by Arthur Japin
 
 
 
 
 

“Schitterend geschreven verhaal over de legende Vaslav Nijinski. Japin is de onbetwiste meester van mooie zinnen schrijven. Ik heb dit boek vol overgave gelezen ...”»