Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

John Green, 'Een Weeffout in Onze Sterren'

Ik las het boek 'Weeffout in Onze Sterren' van John Green.

Ik vond het persoonlijk een heel goed boek. De gebeurtenissen waren zo levendig! Ik kon me er helemaal in inleven. Ook heeft het me een wijze les geleerd en zette mij aan om na te denken over van alles en nog wat: je moet altijd gelukkig zijn met wie je bent en hoe je bent. Sommige dagen kunnen somber zijn, maar er zal altijd wel een moment - misschien maar heel even - zijn dat je alle leed zal vergeten en blij zal zijn! Alles heeft een einde, ook pijn. Op het einde nam het verhaal een enorm onverwachte wending, wat mij positief heeft beïnvloed.

Soms mocht het wel wat origineler op bepaalde plaatsen, op den duur werd het verhaal té eentonig omdat de schrijver een beetje rond de pot draaide. Dat was ook het enige negatieve.

Over het algemeen gaf het mij een goede indruk. Kortom: een boek met inhoud! Daardoor krijgt het van mij een welverdiende 4/5.  

10 December 2014, 14:42:52  - 420 views