Ander Spoor

In samenwerking met Ingrid D. Roefs organiseren we een panel voor Ander spoor.

Alle leden van boeklezers.nl mogen zich hiervoor opgeven, het kost niets, het enige wat we verwachten is dat je binnen één maand recensie plaatst. Uit de aanmeldingen loten wij 5 deelnemers, zij krijgen het boek toegestuurd.

Ingrid D. Roefs

Als boek, hebben we dit keer Ander spoor door Ingrid D. Roefs. We hebben 5 exemplaren. Lijkt het jou leuk om dit boek te lezen en recenseren?
Meld je dan aan voor dit Testpanel. Je kunt je tot 11 March aanmelden.

Je kunt je alleen aanmelden als je al lid bent van Boeklezers.nl.
Lid worden?.

Share on Twitter 

Ander spoor by Ingrid D. Roefs

Ander spoor
Ander spoor
Ingrid D. Roefs
 

Chrystianne stelt vast dat haar leven op een voortschrijdend afbraakproject lijkt. Haar echtgenoot Sander is een onbereikbare wannabe in upperclass geworden, waar haar 'vertederend eenvoudige afkomst' ernstig misstaat...About Ingrid D. Roefs

Na 11 jaar in het ondernemersvak als copywriter, eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en in het (andere) schrijversvak gestapt. Per 1 januari 2010 was het zover.

Debuutroman: Ander spoor, literaire thriller (psychologische thriller/spannend drama). Uitgegeven op 21 september 2010.

Ook een panel organiseren?

Een panel organiseren kost niets bij BoekLezers.nl. Het werkt als volgt:

  1. U stelt vijf (of meer) exemplaren beschikbaar voor een panel.
  2. Wij promoten het nieuwe panel op onze site en onze sociale media. Uiteraard kunt u zelf mee promoten op uw eigen kanalen.
  3. Bestaande en nieuwe leden kunnen zich gedurende een week inschrijven op uw boek.
  4. Uit de inschrijvingen loten wij vijf (of meer) mensen die het boek ontvangen. Hun adressen sturen wij naar u op, u verstuurt de titels. Zo weet u dat de boeken op de juiste plek aankomen.
  5. Binnen een maand plaatsen de gelukkige leden recensies over uw boek.

Interesse? Neem contact met ons op!

Eerdere panels

Ander spoor
Scherpe kleuren by Thomas Lindblad
Vincent Moresby is een heel aparte jongen. Hij lijdt aan hallucinaties maar beschikt ook over een uitzonderlijk talent. Hij verlangt naar vriendschap met hee... »
2 December 2015
Ander spoor
Gerechtigheid by Mark van Dijk
Een drinkende vader, een liefdeloze moeder, een verongelukt zusje en een vriend met losse handjes. Daisy Guldemondt heeft het niet makkelijk. Op haar 26ste h... »
18 November 2015
Ander spoor
De dirigente by Helen Lacroix
Loes is dirigente van het koor ‘Plezier Staat Voorop’. Als het bestuur besluit om een nieuwe dirigent te nemen, komen een aantal koorleden daartegen in o... »
13 October 2015
Ander spoor
Illegaal by Anna van der Veen
In een wereld waar alle mensen zijn geregistreerd door middel van chips en hierdoor recht hebben op een baan, eten en onderdak, is er geen ruimte voor mensen... »
5 October 2015
Ander spoor
Narataija de priesteres: by Nick Brok
Volgens de Brazilliaanse autoriteiten zijn de ouders van Johan op gruwelijke wijze om het leven gebracht tijdens een archeologische expeditie. Maar is dat we... »
17 February 2015
Ander spoor
Achterhaald verleden by Dick van Zijderveld
Sebastiaan is tevreden met zijn bestaan. Naast zijn saaie baan restaureert hij antiek. Tot hij iets bijzonders ontdekt. Dat is het begin van een reeks ongewo... »
10 February 2015
Ander spoor
Verborgen vuur by Lidewei Philips & Philips Lidewei
‘Boven op zolder vond ik een doos; een heel oude kist met een groot slot.’

Het leven van de zestienjarige Almira neemt een sprookjesachtige en spa... »
3 February 2015
Ander spoor
De reiswekker by Geertje Hoefeijzers-Kars
De Reiswekker beschrijft het turbulente leven van Sophie. Ze leefde in de vorige eeuw en overleed in 1990 op 90-jarige leeftijd. Een ongelofelijk verhaal ove... »
20 January 2015
Ander spoor
En toen, en toen... en toen... by Marianne Miltenburg
Er zit een verhaal in je hoofd dat verteld wil worden, maar hoe vertel je het? Hoe schrijf je een boek? Welke technische kanten komen erbij kijken? In deze h... »
12 January 2015
Ander spoor
Dromen over moord by Cora Sanders
De twaalfjarige Clara trekt samen met haar Belgische moeder Annelotte door Europa. Wanneer Annelotte overlijdt, komt aan dit bestaan drastisch een einde. Cla... »
23 December 2014
Ander spoor
De spuigaten uit by Henk M. van Oosterwijk
De spuigaten uit door Henk M. van Oosterwijk.<br/><br/>Vijfentwintig jaar lang voer Henk van Oosterwijk met zijn vrouw Riet in hun bootjes Dagaonogal 1, 2 en... »
10 December 2014
Ander spoor
Puin by Hens Hauer
"PUIN" vertelt, doordrenkt met humor en een vleugje erotiek, het verhaal van Arie die volledig is afgeknapt op het kapotbezuinigen van onze economie en het a... »
2 December 2014
Ander spoor
Het mysterie van de poldergruwel by Mark van Dijk
Als Kim, Inge en de tweeling Zoë en Esmee bij Kim op de boerderij blijven slapen, zien ze 's nachts een mysterieus lichtje op de wind drijven. Het lichtje b... »
20 November 2014
Ander spoor
Smoske, de neushoorn die er geen zin in had by Michiel Kamphuis
Het is 6 juni 2006, even buiten het centrum van Parijs. Een bestelbus, met in de aanhanger een 3.000 kilo zware neushoorn, staat met een kokende motor langs ... »
15 September 2014
Ander spoor
Lieve hart! by Janine van der Hulst-Veerman
In het eerste deel van deze historische saga, over het visserijleven in Huizen anno 1906, leren we Marrie kennen. Door een noodlottig ongeval verliest ze haa... »
14 May 2014
Ander spoor
Dio D-Day by Hans Peter Roel
Dio D-Day<br/><br/>Door de magische krachten van tante Margret belanden Dio en zijn hartsvriendin Aine in hun vorige leven. Daar wonen ze als broer en zus in... »
2 October 2013
Ander spoor
Solo by William Boyd
1969. Een ervaren geheim agent. Een eenmansactie. Een license to kill. James Bond is terug.Het is 1969 en James Bond staat op het punt een - door wraaklust g... »
26 September 2013
Ander spoor
De extase van Floor by Renee van Amstel
Floor heeft nu een relatie met zowel Jon als Rick; door Jon laat zij zich overmeesteren met Shibari-bondage, bij Rick geeft zij zich over aan pijn en gehoorz... »
7 August 2013
Ander spoor
Perfect by Rachel Joyce
In 1972, two seconds were added to time. It was in order to balance clock time with the movement of the earth. Byron Hemming knew this because James Lowe had... »
1 July 2013
Ander spoor
Niets en niemand by Ivo Bonthuis
<p>Op het vliegveld in Parijs wacht Laura Innes tot er weer gevlogen zal worden. Beeldschermen tonen de brokstukken van het vliegtuig dat ze net heeft gemist... »
20 June 2013
Ander spoor
Private Down Under by James Patterson
P.I. Craig Gisto, head of the latest branch of Private, is enjoying the glamorous launch party with his new team when their celebrations are interrupted by t... »
6 June 2013
Ander spoor
Mantel der liefde by Henrieke Groenwold
Het leven van de jonge Hanna, de hoofdpersoon in Mantel der liefde, wordt geregeerd door angst voor Gods oordeel. Wanneer zij volwassen is geworden, realise... »
2 June 2013
Ander spoor
Beckon by Tom Pawlik
Drie mensen arriveren rond dezelfde tijd in Beckon. Een antropoloog op zoek naar een verdwenen cultuur, een voormalig agente op zoek naar een verdwenen famil... »
27 May 2013
Ander spoor
Inferno by Dan Brown
In het hart van Italië raakt Robert Langdon, hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, verzeild in een duizelingwekkend avontuur waarin alles draait om het... »
15 May 2013
Ander spoor
Wedding Night by Sophie Kinsella
Lottie just knows that her boyfriend is going to propose during lunch at one of London’s fanciest restaurants. But when his big question involves a trip ab... »
9 May 2013
Ander spoor
De Wertheims by Silvia Tennenbaum
Twee oorlogen, één familiegeschiedenisLene Wertheim wordt geboren aan het begin van de vorige eeuw in Frankfurt, een rijke stad, sociaal, cultureel en arti... »
29 April 2013
Ander spoor
Moederziel by Marelle Boersma
Josje is niet gecharmeerd van haar moeders nieuwe vriend. Ze trekt bij haar moeder in, om voor haar te zorgen. Zegt ze. Al snel neemt ze het hele huishouden ... »
22 April 2013
Ander spoor
Koningskind by Rob van Hoorn
Het is zover: Willem Alexander is koning. Maar heeft hij wel recht op de troon? Daarbij draait het om de vraag: is zijn overgrootmoeder koningin Wilhelmina e... »
15 April 2013
Ander spoor
Hemelpoorttrilogie by Barbara M. Veenman
De vijftienjarige Lilly vindt het maar niets wanneer ze na de dood van haar moeder de grote stad moet verruilen voor een piepklein dorpje op de Veluwe. Haar ... »
10 April 2013
Ander spoor
Secret Scouts by Kind Kind
Als de vrienden Tom, Lisa, Sophie en Jack een vreemde schets krijgen verandert hun doodgewone leven van de ene op de andere dag.

Ze gaan op onderzoek uit om... »
2 April 2013
Ander spoor
Fout bloed by Catharina Pinson
Een vijftienjarige jongen met het syndroom van Down overlijdt en laat zijn zus ontredderd achter. Ze had zijn dood niet verwacht. Via een klacht over zijn be... »
25 March 2013
Ander spoor
Morgen vlieg ik terug by Johan Bordewijk
Wat als al je dagelijkse zekerheden stuk voor stuk illusies blijken te zijn?Rond zijn vijfendertigste ziet het leven van Arnoud er rooskleurig uit. Zijn carr... »
19 March 2013
Ander spoor
Het boekenweekgeschenk by Kary Kepla
Janna Boudewijn, journaliste, is het zat. Haar schrijfloopbaan wil maar niet van de grond komen. Overal wordt ze afgewezen. Als freelancer krijgt ze op de re... »
12 March 2013
Ander spoor
De losbandige vrouw by Nynke Laanstra
Wat doe je als je vrouw zich tegoed heeft gedaan aan losbandige seks? Dan neem je wraak! Wat doe je als je oog in oog komt te staan met degene die je jeugd t... »
1 March 2013
Ander spoor
Open boek by George Knottnerus
Openheid, daar gaat het om bij Leo en Sofie uit Den Haag. Ze vrijen het liefst bij licht en ze houden op hun laptop indringende dagboeken bij die ze van elka... »
13 February 2013
Ander spoor
Bridget Jones: mad about the boy by Helen Fielding
Bridget Jones: Mad About the Boy is de langverwachte nieuwe roman van Helen Fielding. Toen Het dagboek van Bridget Jones verscheen, over het leven van een do... »
11 January 2013
Ander spoor
Hemelsblauw by Margreet Slikker
Tijdens haar eerste werkweek als rechercheur in Schagen krijgt Carolien de Vries te maken met een lugubere moord. Er worden vijf lichaamsdelen van een man ge... »
27 November 2012
Ander spoor
Bloeddorst by Mark van Dijk
Een geheim genootschap opereert al jaren in het diepste geheim in Nederland. Op geraffineerde wijze weet één van de leden de tienjarige Jack Klinkhamer te ... »
17 November 2012
Ander spoor
De vlindertuin by Hans Peter Roel
De Vlindertuin 'De Vlindertuin' van Hans Peter Roel is een troostboek, geschreven voor rouwenden, troostzoekers, troostgevers en hulpverleners. Het is een bi... »
30 October 2012
Ander spoor
Dio & de ijskelder by Hans Peter Roel
nextcompany »
18 October 2011
Ander spoor
KI by Hans Peter Roel
Ki, het verhaal
kracht van binnenuit

In het spannende en aangrijpende boek ‘Ki, kracht van binnenuit’ maken we kennis met een gestresste zakenman (Peter) ... »
13 June 2011
Ander spoor
De afrekening by W. Gerards
Afrekening is het laatste deel in de succesvolle Darkest Powers-trilogie. In deze grande finale komt de lezer erachter of Chloe eindelijk normaal kan worden.... »
16 May 2011
Ander spoor
10 mei 1940 by George Knottnerus
10 mei 1940. Het belooft een stralende lentedag te worden. Maar dan, in de prille ochtend… komen de moffen. Net als de rest van Nederland worden de hoofdper... »
4 April 2011
Ander spoor
De parvenu by Mark Schalekamp
Hugo Stadman, begin dertig, is private banker in Amsterdam. Hij wil hogerop en met het aanstaande lidmaatschap van het prestigieuze Rozengenootschap lijkt da... »
28 March 2011
Ander spoor
Vrouw van het licht by Milan van Opmeer
Monique uit Wassenaar komt uit een Nederlandse familie met veel geld en aanzien. Ze besluit om een kind te adopteren en gaat naar Mumbai, India. Een hectisch... »
22 December 2010
Ander spoor
Gedachtenkracht by M. Ruijterman
Marja Ruijterman is sinds 1993 trainer en coach. In 1985 wilde ze niet meer verder leven. Ze realiseerde zich, direct nadat ze toch niet in de Amstel sprong,... »
17 December 2010
Ander spoor
De Droomcirkel, Web van schelpen by K.S. Rietdijk


De geboorte van een kind in het zwartst van de nacht brengt de dood, wraak. Een gelijktijdige geboorte, aan de andere kant van de wereld, in het licht van ... »
17 December 2010
Ander spoor
Pokerface by José Vriens
Jennifer Luijkens (26) werkt als journalist bij een Limburgse krant die tweewekelijks in de regio verschijnt. Ze is vrijgezel en woont in een flat aan de ran... »
14 December 2010
Ander spoor
Verleden in de weg by Bianca van Strien
Mirna Fredericks stuurt recht op een midlifecrisis af: binnenkort wordt ze 36 jaar. Op de feestjes waar ze graag naartoe gaat worden hits uit de tachtiger ja... »
26 November 2010
Ander spoor
Schoon genoeg by Suzanne Peters
Het leven van Gabriëlla bestaat uit poetsen, schoonmaken en stoffen. Door haar smetvrees<br/>Is ze alles al kwijtgeraakt: haar huwelijk, haar baan en haar v... »
17 November 2010
Ander spoor
Blijf bij ons by Florence Tonk
Duistere roman over verlangen en bedrogEmma verhuist met haar vriend naar Kiev, waar ze slecht kan aarden en haar relatie ziet verkruimelen. Als ze een datsj... »
8 November 2010
Ander spoor
Bek dicht en dooreten by Deborah Klaassen
Na haar eindexamen weet Laura niet precies wat ze met de rest van haar leven wil. Ze weet alleen dat ze heel graag Engels wil leren spreken met een echte Bri... »
2 November 2010
Ander spoor
Perron 7 by Hans Peter Roel
Dit buitengewone en inspirerende boek over de kracht van de menselijke geest zet je aan het denken.

Perron 7 vertelt het verhaal van Eva Sprong, een jonge a... »
28 October 2010
Ander spoor
De nevelprins by Carlos Ruiz Zafón
1943: de vader van Max Carver - horlogemaker, uitvinder en eeuwig optimistische dromer - besluit met zijn gezin naar een dorp aan de kust te verhuizen, naar ... »
12 October 2010
Ander spoor
Thora Melk by M. van Opmeer
Drie bekende, controversiële schrijvers met een sterk van elkaar verschillende levensvisie gaan samenwerken om een zogenaamde metafysische omwenteling te re... »
11 October 2010
Ander spoor
Kwade geest by Mark van Dijk & S.W. Prowell
Het verhaal van Kwade geest speelt zich af in Katwijk. Wanneer Jaap zijn beste vriend verliest bij een dodelijk ongeluk, besluit hij door middel van een ouij... »
4 October 2010
Ander spoor
De onvolmaakten by T. Rachman
Wervelende roman over het wel en wee op een krantenredactie in Rome<br/><br/>Lloyd, verslaggever in Parijs, heeft niet alleen moeite de juiste bronnen te vin... »
7 September 2010