Most active members

 
Marianne
1. Marianne
Hoi, ik ben marianne. 44 jaar oud en getrouwd. Ben gek op lezen. Allerlei genres vind ik tegenwoordig leuk, thrillers, romans, oorlogsboeken, historische romans »
tvdc
2. tvdc
Over mezelf kan ik zeggen dat ik in mijn vrije tijd graag lees (hoewel ik er niet zo vaak aan toe kom als ik zou willen:) ). Ik hou van romans en verhalen, maar »
Ali35
3. Ali35
Ali35 hasn't written about himself yet. »
Coby
4. Coby
Sinds 2006 schrijf ik gedichten, columns en korte verhalen. Er zijn in totaal 12 boeken uitgegeven. "Granaatjes met een gouden slot", verschenen in ju »
GratisBoekPromoten
5. GratisBoekPromoten
Meld u ook aan is mijn advies: GratisBoekPromoten@gmail.com


Voor de promotie van mijn boeken heb ik veel steun gehad en succes gekregen voor »
Jeanine
6. Jeanine
Mijn naam is Jeanine en ik ben 33 jaar. Ik lees graag literaire klassiekers en (historische) streek- en familieromans. Dit doe ik op de E-reader en ook nog in p »
Ali
7. Ali
Ali hasn't written about himself yet. »
Karin
8. Karin
Lezen is voor mij meer dan een hobby, het is een verslaving..... Meestal lees ik thrillers, maar af en toe een roman met een goed verhaal gaat er ook wel in. »
Hens
9. Hens
Ik lees graag thrillers maar, ook al behoor ik niet tot de doelgroep, houd ik er ook van om chicklits te lezen. Astrid Harrewijn is een van mijn favoriete schri »
Catherine
10. Catherine
Geef mij maar een vlot geschreven boek met een sterk verhaal en goed uitgewerkte personages. Soms lees ik de ene thriller na de andere, dan weer graag boeken me »