Most active members

 
Karin
1. Karin
Lezen is voor mij meer dan een hobby, het is een verslaving..... Meestal lees ik thrillers, maar af en toe een roman met een goed verhaal gaat er ook wel in. »
Marianne
2. Marianne
Hoi, ik ben marianne. 44 jaar oud en getrouwd. Ben gek op lezen. Allerlei genres vind ik tegenwoordig leuk, thrillers, romans, oorlogsboeken, historische romans »
joukjevv
3. joukjevv
Lezen is mijn grootste liefhebberij, al van jongs af aan; lekker meeliften op de fantasie van de schrijver, je wereld verruimen buiten je zo bekende, vertrouwde »
Coby
4. Coby
Sinds 2006 schrijf ik gedichten, columns en korte verhalen. Er zijn in totaal 12 boeken uitgegeven. "Granaatjes met een gouden slot", verschenen in ju »
Henk M.
5. Henk M.
ik heb "Vijf jaar luchtfront", de geschiedenis van vliegveld Gilze-Rijen en omgeving. Vijf delen met elk ruim 200 pagina's.»
Arie
6. Arie
Auteur van koninklijke kunst


De mens, de zoekende mens


Herta, de trouwe mense »
Jeanine
7. Jeanine
Mijn naam is Jeanine en ik ben 33 jaar. Ik lees graag literaire klassiekers en (historische) streek- en familieromans. Dit doe ik op de E-reader en ook nog in p »
Catherine
8. Catherine
Geef mij maar een vlot geschreven boek met een sterk verhaal en goed uitgewerkte personages. Soms lees ik de ene thriller na de andere, dan weer graag boeken me »
Miriam
9. Miriam
Als medewerker in een Bibliotheek heb ik het vaak moeilijk om te kiezen wat ik nu weer ga lezen; er komt zoveel door mijn handen! Verder ben ik lid van een lees »
Arie
10. Arie
Favoriete boek: De kanononnen van Navarone


Clive Cussler zou ik wel eens willen ontmoeten of Allan Folsom


Boeken van Har »