Most active members

 
Coby
1. Coby
Sinds 2006 schrijf ik gedichten, columns en korte verhalen. Er zijn in totaal 12 boeken uitgegeven. "Granaatjes met een gouden slot", verschenen in ju »
Marianne
2. Marianne
Hoi, ik ben marianne. 44 jaar oud en getrouwd. Ben gek op lezen. Allerlei genres vind ik tegenwoordig leuk, thrillers, romans, oorlogsboeken, historische romans »
Jeanine
3. Jeanine
Mijn naam is Jeanine en ik ben 33 jaar. Ik lees graag literaire klassiekers en (historische) streek- en familieromans. Dit doe ik op de E-reader en ook nog in p »
Nel
4. Nel
Mijn meest gelezen boek was alleen op de wereld mijn eerste en meest gelezen boek ik denk dat iedereen het wel kent .ik heb zoveel boeken ben geen lid van de b »
Tineke
5. Tineke
Schrijven is mijn uitlaatklep. Ik schrijf columns en korte kinderverhalen en heb als tiener diverse gedichten geschreven. Tegenwoordig komt er af en toe nog een »
m.pesman
6. m.pesman
m.pesman hasn't written about himself yet. »
winvir
7. winvir
winvir hasn't written about herself yet. »
Karin
8. Karin
Lezen is voor mij meer dan een hobby, het is een verslaving..... Meestal lees ik thrillers, maar af en toe een roman met een goed verhaal gaat er ook wel in. »
Geralien
9. Geralien
Mijn hobby's zijn borduren, haken en bloggen. Daarnaast lees ik boeken. Dit is voor mij vooral ontspanning.

Mijn favorieten genre zijn thrillers e »
Miriam
10. Miriam
Als medewerker in een Bibliotheek heb ik het vaak moeilijk om te kiezen wat ik nu weer ga lezen; er komt zoveel door mijn handen! Verder ben ik lid van een lees »