Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Wall

Missy
Missy
Hoi allemaal!
Voor de fantasy/thriller/paranormaal liefhebbers:
Mijn boek "De verborgen geheimen van Lakeside" is inmiddels verschenen en deze is verkrijgbaar op boekscout.nl
Het is een verhaal over geesten dus mocht er iemand zijn die dit interessant vind, is volgens vele lezers mijn boek een echte aanrader!
De reviews kun je ook vinden op de website van de uitgever. Ik zal even een stukje neerzetten zodat jullie een beetje een beeld krijgen van het verhaal :) en voor meer informatie kun je de titel ook op deze site vinden!

Over het boek

Na de scheiding van haar ouders verhuist Salina Walker samen met haar moeder en broer Aaron, naar een nieuwe stad genaamd Lakeside. In eerste instantie lijkt alles normaal te zijn, niets vreemds dat haar opvalt. Ze gaat naar school en leert nieuwe mensen kennen, maar dan gebeuren er plotseling vreemde dingen. Dingen die ze niet helemaal kan plaatsen. Salina ontdekt dat een aantal van haar klasgenoten zich nogal vreemd gedragen. En thuis lijken objecten zichzelf te verplaatsen en verschijnen er zo nu en dan schaduwen en stemmen vanuit het niets. Salina begint zich langzaam te realiseren dat deze gebeurtenissen misschien iets te maken kunnen hebben met het vreemde gedrag van haar klasgenoten, en ze besluit zelf op onderzoek uit te gaan in de hoop antwoorden te vinden op al haar vragen. Zou het kunnen dat haar klasgenoten iets hebben gedaan in het verleden? Iets dat nu is terug gekeerd om hen één voor één te straffen voor wat er is gebeurd? Geloof jij in leven na de dood? Een fantasieverhaal met bovennatuurlijk tintje.
7 January 2016, 16:38:45
Dutch Lady Thriller Writers (DLTW)
Missy
Missy has joined the club.
7 January 2016, 16:31:17
Dutch Lady Thriller Writers (DLTW)
Ieneke
Ieneke has joined the club.
8 June 2015, 10:00:45
Dutch Lady Thriller Writers (DLTW)
Maris
Maris has joined the club.
21 April 2014, 17:45:57
Dutch Lady Thriller Writers (DLTW)
annelinde
annelinde has joined the club.
23 February 2014, 12:20:58
Dutch Lady Thriller Writers (DLTW)
Chayah
Chayah has joined the club.
16 January 2014, 13:46:25
Dutch Lady Thriller Writers (DLTW)
Jose
Jose has joined the club.
15 October 2013, 14:13:17
Dutch Lady Thriller Writers (DLTW)
nadavaneekelen
nadavaneekelen has joined the club.
23 July 2013, 18:22:53
Dutch Lady Thriller Writers (DLTW)
Gitte
Gitte has joined the club.
19 April 2013, 9:05:44
Dutch Lady Thriller Writers (DLTW)
Dinie
Dinie
Mijn tweede boek, de psychologische thriller Achtervolgingsdrift(Uitgeverij Palmslag), is inmiddels verschenen. Het boek gaat over een jonge vrouw die gestalkt wordt. Net als de hoofdpersoon in het verhaal zal de lezer zich voortdurend afvragen wie de stalker is. Achtervolgingsdrift is een spannende 'whydunit' die onverbloemd laat zien hoe lust, macht, teleurstelling en liefde als katalysator werken op het gedrag van de hoofdpersonen. Wie een fragment van Achtervolgingsdrift wil lezen kan dat doen op mijn website: www.auteurdiniebell.123website.nl
Het boek telt 255 pagina's en is voor 17,95 te koop in de reguliere boekhandel, bij online boekhandels, Bol.com en Uitgeverij Palmslag.
1 April 2013, 21:52:40
Dutch Lady Thriller Writers (DLTW)