Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 Steve Jobs
Steve Jobs by Bas Roestenberg, Kim Bos & Richard Borgman
De enige geautoriseerde en volledige biografie over Steve Jobs. Walter Isaacson heeft de afgelopen drie jaar exclusieve en unieke gesprekken gevoerd met Jobs... »
 
 
 
 
 

SuperFreakonomics
SuperFreakonomics by Stephen J. Dubner & Steven D. Levitt
Wat hebben de verdwijning van paardenmest en de introductie van kabeltelevisie met elkaar te maken? Waarom is het beter om dronken achter het stuur te stappen dan om te gaan lopen?

In vervolg op de internationale bestseller <i>Freakonomics</i> stelt <i>SuperFreakonomics</i> opnieuw onverwachte, verrassende en prikkelende vragen. »
 
 
 
 
 

Het Dilbert principe
Het Dilbert principe by Simon Adams
vergaderingen, chefs, managementcuriosa en andere rariteiten op kantoor... »
 
 
 
 
 

Revolutie in Contractmanagement
Revolutie in Contractmanagement by David Grigoryan
Door gebrek aan (goed) contractmanagement, verliezen ondernemingen elk jaar! >10% van hun omzet. Toch wordt het opzetten van contractmanagement nog steeds verme... »
 
 
 
 
 

Vuijsters in verzekeringsland
Vuijsters in verzekeringsland by Esther Vuijsters
een luchtige kijk op de verzekeringspraktijk.... »
 
 
 
 
 

Freakonomics
Freakonomics by S.D. Levitt & S.J. Dubner
Wat is gevaarlijker: een pistool of een zwembad? Wat hebben sumoworstelaars en schoolmeesters gemeen? En waarom wonen drugsdealers bij hun moeder? Het zijn vrag... »
 
 
 
 
 

Fac
Fac by Ben Mezrich
Het krankzinnige verhaal van twee nerds die per ongeluk de grootste sociale netwerksite ter wereld oprichtenHarvard, oktober 2003. In een omgeving vol intelligente en ambitieuze studenten, op een universiteit die al menige generatie van 's werelds succesvolste mannen heeft voortgebracht, stellen de nerds Eduardo Saverin en Mark Zuckerberg helemaal niets voor. »
 
 
 
 
 

Werken met het enneagram
Werken met het enneagram by Hannah Nathans
naar persoonlijk meesterschap en sociale intelligentie.... »
 
 
 
 
 

De broncode
De broncode by E. Smit
De broncode is een reconstructie van het onwaarschijnlijke, maar waargebeurde verhaal van de Nederlandse televisiereparateur Jan Sloot die erin slaagde een wereldschokkende coderingstechnologie te ontwikkelen.

In maart 1999 raakte de kroonprins van Philips, Roel Pieper, ge├»ntrigeerd door de ontdekking van Jan Sloot. »
 
 
 
 
 

Rework
Rework by David Heinemeier Hansson & Jason Fried
lsquoRework is inspirerend en innoverend. Twee prettig tegendraadse succesvolle ondernemers benaderen complexe zaken heerlijk eenvoudig. Fried Heinemeier Hansson zetten je aan het denken en helpen je op weg. Verplichte kost voor iedereen die ondernemer of ondernemend is. »