Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» » »
 Geheimen van de Maasai
Geheimen van de Maasai by J. Groenendijk & T. van der Lee
De Maasai zijn een van de bekendste, maar ook geheimzinnigste volkeren van Afrika. Zij zijn hardnekkig blijven vasthouden aan hun oude, nomadische gebruiken en ... »
 
 
 
 
 

Zuid-Afrika
Zuid-Afrika by Brion Johnson-Barker, Marielle Renssen & Michael Brett
De reisgids Zuid-Afrika is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis. Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgi... »
 
 
 
 
 

Kaapverdië
Kaapverdië by Guido Derksen
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.De fraaie stranden van de Kaapverdische... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Kaapverdië
Reishandboek Kaapverdië by Lutske van der Schaft
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden<br/><br/>De 10 eilanden van het subtropische Kaapverdië zijn in korte tijd uitgegroeid tot een zee... »
 
 
 
 
 

Marrakesh
Marrakesh by Hoe Stad & wat
<p>Wat & Hoe Stad & Streek Marrakesh bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens... »
 
 
 
 
 

Egypte, gezien door het Oog van Horus.
Egypte, gezien door het Oog van Horus. by Andre de Ruiter
Nadat ik een aantal keren in Egypte op rondreis ben geweest, telkens onder begeleiding van een ervaren tourleader/gids zijnde Olette Freriks, leek het mij leuk ... »
 
 
 
 
 

Capitool Zuid-Afrika
Capitool Zuid-Afrika by Capitool
 »
 
 
 
 
 

Kenia, Tanzania en Zanzibar
Kenia, Tanzania en Zanzibar by Bas Vlugt
In Kenia, Tanzania en Zanzibar zijn alle Afrikaanse landschappen vertegenwoordigd. Van het tropisch regenwoud van Kagamega Forest tot de woestijnen van Noord-Ke... »
 
 
 
 
 

Te gast in Namibie
Te gast in Namibie by Rolf Hendriks & Tobias Reijngoud
 »
 
 
 
 
 

Gambia en Senegal
Gambia en Senegal by Guido Derksen
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Gambia biedt de Europese bezoeker een p... »