Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» » »
 Kieft
Kieft by Michel van Egmond
Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee.Dat is nu voorbij.Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, ve... »
 
 
 
 
 

Open
Open by Andre Agassi
In de zomer van 2006 speelt Andre Agassi zijn laatste wedstrijd op de US Open. Hij heeft dan een 21-jarige carrière waarin hij acht grand slam-titels, zestig singles-titels en een Olympische medailles won. Voor Agassi was dit laatste toernooi eerder een nieuw begin dan een einde. »
 
 
 
 
 

Thomas Dekker
Thomas Dekker by Thijs Zonneveld
Thomas Dekker (1984) heeft genoeg van de leugens. Zijn echte verhaal is nog nooit verteld. De waarheid met al zijn slechte lelijke kanten moet maar eens naar bu... »
 
 
 
 
 

Ik, Zlatan
Ik, Zlatan by David Lagercrantz & Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic vertelt zijn levensverhaal: over zijn getroubleerde jeugd in een immigrantenwijk in Malmö, waar hij opgroeide voor galg en rad. Over de train... »
 
 
 
 
 

Vancouver 210210
Vancouver 210210 by Mark Tuitert & Tim Senden
Sportman van het Jaar 2010 en schaatsfenomeen vertelt over de lange zoektocht die aan zijn succes voorafging.  »
 
 
 
 
 

Harde ballen
Harde ballen by R. Krajicek
Richard Krajicek (1971) is de meest succesvolle tennisser die Nederland ooit heeft gekend. De Muiderberger haalde de vierde positie op de wereldranglijst en sto... »
 
 
 
 
 

De onvrije oefening
De onvrije oefening by Simone Heitinga & Stasja Kohler
Ze waren grote namen in de Nederlandse turnsport: Simone Heitinga en Stasja Köhler. Op heel jonge leeftijd kruiste toptrainer Gerrit Beltman hun pad, die er met... »
 
 
 
 
 

Ik, Zlatan
Ik, Zlatan by Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovi vertelt zijn levensverhaal: over zijn getroubleerde jeugd in een immigrantenwijk in Malmö, waar hij opgroeide voor galg en rad. Over de train... »
 
 
 
 
 

Hiddink, dit is mijn wereld
Hiddink, dit is mijn wereld by F. van den Nieuwenhof
Hiddink
Dit is mijn wereld
Guus Hiddink is wereldwijd bekend. De voetbaltrainer uit Varsseveld heeft drie WK’s op zijn naam en werkt al twintig jaar vrijwel o... »
 
 
 
 
 

De stayer
De stayer by E. Dam
De Stayer De Weg Van Henk Kroes... »