Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 De theeroos
De theeroos by Jennifer Donnelly
Londen 18888; Fiona Finnegan woont in een van de smalle, armoedige steegjes waar overdag kinderen spelen, `s avonds dieven en hoeren ronddwalen en ´s nachts mo... »
 
 
 
 
 

Winterroos
Winterroos by Jennifer Donnelly
Het is 1900 en de gevaarlijke straten van het Londense East End zijn geen omgeving voor een vrouw van gegoede komaf. Maar India Selwyl Jones is een buitenbeentj... »
 
 
 
 
 

Rose
Rose by Ineke Kraijo, Joanne Randolph & Ingrid Fredriksson
A red flower named Rose tells how bees pollinated her mother forming a seedwhich grew into a new rose bush where she lives with her brothers and sisters. »
 
 
 
 
 

Matroesjka
Matroesjka by Ilse Annegarn
Het leven van Fleur staat totaal op z'n kop wanneer haar dochter, die zij noodgedwongen als baby moest afstaan, contact met haar zoekt. Fleur, die niet weet wie... »
 
 
 
 
 

Huisje boompje feestje
Huisje boompje feestje by Jill Mansell
Striptekenares Molly Hayes woont in het rustieke dorp Briarwood. Wat relaties betreft heeft ze weinig geluk: ze valt altijd op foute mannen. Vlak na haar laatst... »
 
 
 
 
 

Tuinfluiter trilogie
Tuinfluiter trilogie by Jos van Manen Pieters
Marion Verkerk is een gelukkig meisje in 'En de tuinfluiter zingt'. Ze ontmoet de knappe Reinier van Herewaarden, met wie ze uiteindelijk zal trouwen. Maar eers... »
 
 
 
 
 

Nachtblauw
Nachtblauw by Simone van der Vlugt
dwarsligger 393<br/><br/>Een meeslepende roman over de geschiedenis van Delfts blauw<br/><br/>Op de vlucht voor haar verleden komt Catrijn in 1654 terecht in ee... »
 
 
 
 
 

Miss Verstand
Miss Verstand by Astrid Harrewijn
Astrid Harrewijn, Miss Verstand

Alles lijkt kinderpsychologe Iris voor de wind te gaan. Het leven knipoogt vrolijk naar haar. Ze heeft een nieuwe praktijkruimt... »
 
 
 
 
 

Het vuur van de herfst
Het vuur van de herfst by Diana Gabaldon
... »
 
 
 
 
 

Een echo in de duisternis
Een echo in de duisternis by Francine Rivers
Een echo in de duisternis speelt zich af in het decadente oude Romeinse Rijk.<br/><br/>Hadassa, een christen, wordt omwille van haar geloof voor de leeuwen gegooid. De jonge, idealistische arts Alexander weet echter haar leven te redden. Hadassa<br/>wordt zijn assistente, en wordt voor hem onmisbaar wanneer blijkt dat zij over een bijzondere gave beschikt. »