Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 Hersenspinsels
Hersenspinsels by A. Ebbekink-Bazuin
De 64-jarige Jennifer White is een gepensioneerde orthopedisch chirurg die aan de ziekte van alzheimer lijdt. Haar zoon en dochter doen hun best om met haar ... »
 
 
 
 
 

De mooiste van Emily Dickinson
De mooiste van Emily Dickinson by E. Dickinson
DE MOOISTE VAN EMILY DICKINSON Zij sluit zich op om vrij te zijn. Door de kieren van haar kluizenaarschap valt de wereld heel intens naar binnen. Haar speelveld... »
 
 
 
 
 

Daar schrik je toch van
Daar schrik je toch van by P. Kouwes
De eerste 1000 gedichten<br/><br/>Nu in midprice!<br/><br/>Nico Dijkshoorn, de huisdichter van De wereld draait door, bundelt in Daar schrik je toch van zijn eerste 1000 gedichten (eerder verschenen onder zijn pseudoniem P. Kouwes). Korte gedichten over knaagdieren, voetbal, de dood, het leven, de slager, de hoge duikplank, het schrijverschap of moderne woonkeukens worden afgewisseld met epische verhandelingen over zijn rusteloze wandelingen door Amsterdam. »
 
 
 
 
 

Zachtgeel
Zachtgeel by Jeanette Mourik
 »
 
 
 
 
 

De Garage van de Sakkerloot
De Garage van de Sakkerloot by C.K. Donkers
 »
 
 
 
 
 

Twaalf gedichten in nachtscha en dageraad
Twaalf gedichten in nachtscha en dageraad by Rob Van de Zande
 »
 
 
 
 
 

Melk en honing
Melk en honing by Rupi Kaur
dit is een overlevingstochtdoor poëziedit is het bloed zweet tranenvan 21 jaardit is mijn hartin jouw handendit ishet lijdenhet liefhebbenhet brekenhet helen- r... »
 
 
 
 
 

Granaatjes met een gouden slot
Granaatjes met een gouden slot by Coby Poelman -Duisterwinkel
Coby Poelman-Duisterwinkel (Groningen,1955) schrijft vanaf 2006 gedichten en korte verhalen. Toegankelijk en vanuit het hart geschreven werk dat uit het leven g... »
 
 
 
 
 

Schudden voor gebruik
Schudden voor gebruik by Kobus Carbon
Kobus Carbon (1979) is een neo-beatnik avant la lettre. Carbon weet de tijdgeest als geen ander te vangen met zijn gedichten. Sex, drugs en poëzie, daar draait ... »
 
 
 
 
 

Kenmerken van het moment
Kenmerken van het moment by Ljoedmila Chodynskaja
Vertaling Willem G. Weststeijn. Eerste Nederlandstalige bundel van deze Russische dichteres.Opvallend in de poëzie van Ljoedmila Chodynskaja is de ritmische gev... »