Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

»
 Rudolf Steiner
Rudolf Steiner by Mieke Mosmuller
Rudolf Steiner (1861-1925) was een beroemde spirituele leraar in zijn tijd, zijn werk draagt tot op de dag van vandaag vrucht.Hij studeerde wiskunde, natuurkund... »
 
 
 
 
 

Wees lief voor jezelf
Wees lief voor jezelf by Patricia Spadaro
Over de kunst van het ontvangenVoor drukbezette vrouwen die worstelen met aandacht, energie en tijdHerkenbare voorbeelden uit het dagelijks levenInspiratie voor... »
 
 
 
 
 

Trouw schrijfboek
Trouw schrijfboek by Jaap de Berg
Het Trouw Schrijfboek is een praktische vraagbaak voor iedereen die een heldere, foutloze en liefst pakkende tekst wil produceren. De samenstellers zijn journalisten, maar met hun tips, adviezen en richtlijnen kunnen ook anderen hun voordeel doen. »
 
 
 
 
 

Kinderkroniek 1940-1945
Kinderkroniek 1940-1945 by Guus Luijters
Tijdens de Shoah zijn ongeveer 18.000 Joodse kinderen vermoord. Een paar honderd kinderen keerden terug uit de kampen. Enkele duizenden overleefden door onde... »
 
 
 
 
 

Wandel je wijzer
Wandel je wijzer by Aat van der Harst
<p>Zelfinzicht met natuur en stad als spiegel. Op pad met de wandelcoach. Dit mooi ge├»llustreerde boek nodigt je uit om naar buiten te gaan en je te laten verra... »
 
 
 
 
 

een bittere pil
een bittere pil by Verena Germeraad
 »
 
 
 
 
 

Slaap je al door?
Slaap je al door? by Celia Ledoux
Baby's troosten is werk van trial en error, geluk en malheur, zo zegt Celia Ledoux, mama en auteur. `De ene baby valt bij ruis pardoes in slaap maar mijn Pup ha... »
 
 
 
 
 

Visieverbreding
Visieverbreding by Nick Tielemans
 »
 
 
 
 
 

Kruidenwijsheid
Kruidenwijsheid by Marjanne Huising
Ben jij een appelmens, een madeliefjeskind of heb je op dit moment behoefte aan rozenenergie? Welk kruidenmens ben jij? Er is een kruid dat wezenlijk bij je pas... »
 
 
 
 
 

Levensadem
Levensadem by Marja Meijers
Creatieve Gedachten Over De MenswordingAls menselijke wezens zijn we gemaakt naar het beeld van God, naar Zijn gelijkenis. We zijn uniek geschapen drie-e... »