Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» »
 Pilaren van de aarde
Pilaren van de aarde by Ken Follett
In het Engeland van de twaalfde eeuw trekt meesterbouwer Tom met zijn gezin van stad naar stad op zoek naar werk. Ten einde raad vraagt hij onderdak in de prior... »
 
 
 
 
 

De thuiskomst
De thuiskomst by Anna Enquist
Voorjaar 1775. Elizabeth Batts wacht in haar huis op Mile End de terugkomst af van haar man, de beroemde zeevaarder en ontdekkingsreiziger James Cook, die begon... »
 
 
 
 
 

De test
De test by Joelle Charbonneau
<i><b>De Test</i> is het eerste deel van een nieuwe serie waarop de fans van <i>De Hongerspelen</i> en <i>Inwijding</i> al maanden wachten!`<i>De Test</i> kruip... »
 
 
 
 
 

Glashard
Glashard by Corine Hartman
<i>Glashard</i> is na <i>Bloedlijn</i> het tweede deel in een serie bloedstollende en keiharde psychothrillers van Corine Hartman.Jessia Haider heeft na de moor... »
 
 
 
 
 

De roman in de viool
De roman in de viool by Natasha Solomons
Wenen, eind jaren dertig: de nazi's zijn hun jacht op de joden begonnen. Schrijver Julian Landau en zijn muzikale vrouw Anna weten Amerikaanse visa te bemachtigen voor zichzelf en hun oudste dochter. Hun negentienjarige dochter Elise kan als dienstmeisje gaan werken in een landhuis in Engeland. »
 
 
 
 
 

Terug naar Wharton Park
Terug naar Wharton Park by Lucinda Riley
Een wereld verscheurd door oorlog, twee families voor altijd verbonden door geheimen...Als kind bracht Julia Forrester vele gelukkige uren door in de kas van he... »
 
 
 
 
 

Meer dan ooit
Meer dan ooit by Gary Smalley & Karen Kingsbury
Ashley Baxter ziet haar financiĆ«n krimpen en beseft dat ze moet gaan werken om brood op de plank te krijgen voor haar en haar zoontje Cole. De bewoners van het... »
 
 
 
 
 

Grenzeloos
Grenzeloos by Ankie Hoefnagels, Jos Brink & Kim Moelands
Grenzeloos is de langverwachte opvolger van de autobiografische bestseller Ademloos van Kim Moelands. Kim is auteur, recensent en journalist. Ze strijdt al j... »
 
 
 
 
 

400 brieven van mijn moeder
400 brieven van mijn moeder by Joseph Oubelkas
400 Brieven Van Mijn Moeder »
 
 
 
 
 

De verdovers
De verdovers by Anna Enquist
Wanneer psychotherapeut Drik de Jong na een periode van rouw - zijn vrouw overleed na een lang ziekbed - een nieuw begin maakt met zijn professionele werkzaamheden, krijgt hij al snel te maken met een jonge patiĆ«nt, de student psychiatrie Allard Schuurman, op wie hij totaal geen grip krijgt. »