Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» » »
 De hobbit
De hobbit by J.R.R. Tolkien
<p>Uiteraard is dit een uitgave van het hele verhaal, maar waar gaat de film verder? Bilbo, Thorin en de rest van de dwergen zijn soort van heelhuids uit de Nev... »
 
 
 
 
 

Onrustig hart
Onrustig hart by Gerda van Wageningen
De komst van een suikerfabriek in Oud Beijerland in het jaar 1902 verandert veel in het dorp. Er komt werk! Maar er komen ook vreemde arbeiders in het
dorp wonen, die gewend zijn aan een ander geloof. »
 
 
 
 
 

Ziener van Zeven Wateren
Ziener van Zeven Wateren by Juliet Marillier
Sibeal, de vijfde dochter van de heer van Zeven Wateren, wil niets liever dan druïde worden. Sibeals oom en leermeester, Ciarán, stuurt haar daarom naar het afgezonderde eiland Inis Eala. Eenmaal daar wil hij bepalen of zij het zware leven van een druïde wel aankan. »
 
 
 
 
 

Judaszoon
Judaszoon by Markus Heitz
De vampier Sia wil heeft maar één doel in haar leven, breken met haar duistere verleden. Ze heeft er alles voor over om de band te verbreken met de afstammeling... »
 
 
 
 
 

Duivelswerk
Duivelswerk by M. Shultz
Ware duivels zijn het, de meedogenloze Sethos die Essopia binnenvallen – met hun verschrikkelijke gekrijs verlammen deze demonen de bevolking met pure angst. Wa... »
 
 
 
 
 

Kushiels Pijl
Kushiels Pijl by Jacqueline Carey
... »
 
 
 
 
 

Godin bij vergissing
Godin bij vergissing by P.C. Cast
Al heeft Shannon Parker als lerares Engels voor heel wat hete vuren gestaan, zelfs voor haar is het wat bizar om eerst op mysterieuze wijze te worden aangetrokk... »
 
 
 
 
 

Godin uit vrije wil
Godin uit vrije wil by P.C. Cast
Het was even wennen, maar het bevalt Shannon Parker eerlijk gezegd prima in Partholon. Het leven als de incarnatie van de godin Epona is... nou ja, goddelijk! Z... »
 
 
 
 
 

Ziel van het vuur
Ziel van het vuur by Terry Goodkind
Vijfde wet van de magie »
 
 
 
 
 

Rode letters
Rode letters by Anne Bishop
Voor alle lezers die zijn opgegroeid met 'Buffy the Vampire Slayer', 'Charmed', 'Twilight' en de 'Mortal Instruments'-serie is er nu 'Rode letters', het eerste ... »