Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

» » »
 Zeker Sanne
Zeker Sanne by M. van den Berg
Haar werk in 'De Roos en de Koekoek', de winkel voor antiek en curiosa, wordt door de inbreng van Daan en Abel alleen maar leuker. Haar zoon Wichard en zijn vrouw Jennifer verwachten een kindje. Zelf heeft Sanne een onverwachte ontmoeting met haar jeugdliefde, waarbij oude vonken opnieuw overslaan. »
 
 
 
 
 

De hobbit
De hobbit by J.R.R. Tolkien
<p>Uiteraard is dit een uitgave van het hele verhaal, maar waar gaat de film verder? Bilbo, Thorin en de rest van de dwergen zijn soort van heelhuids uit de Nev... »
 
 
 
 
 

Ziener van de Zeven Wateren
Ziener van de Zeven Wateren by Juliet Marillier
Sibeal, de vijfde dochter van de heer van Zeven Wateren, wil niets liever dan druïde worden. Sibeals oom en leermeester, Ciarán, stuurt haar daarom naar het afgezonderde eiland Inis Eala. Eenmaal daar wil hij bepalen of zij het zware leven van een druïde wel aankan. »
 
 
 
 
 

Judaszoon
Judaszoon by Markus Heitz
De vampier Sia wil heeft maar één doel in haar leven, breken met haar duistere verleden. Ze heeft er alles voor over om de band te verbreken met de afstammeling... »
 
 
 
 
 

Duivelswerk
Duivelswerk by M. Shultz
Ware duivels zijn het, de meedogenloze Sethos die Essopia binnenvallen – met hun verschrikkelijke gekrijs verlammen deze demonen de bevolking met pure angst. Wa... »
 
 
 
 
 

Kushiels Pijl
Kushiels Pijl by Jacqueline Carey
... »
 
 
 
 
 

Godin bij vergissing
Godin bij vergissing by P.C. Cast
Al heeft Shannon Parker als lerares Engels voor heel wat hete vuren gestaan, zelfs voor haar is het wat bizar om eerst op mysterieuze wijze te worden aangetrokk... »
 
 
 
 
 

Godin uit vrije wil
Godin uit vrije wil by P.C. Cast
Het was even wennen, maar het bevalt Shannon Parker eerlijk gezegd prima in Partholon. Het leven als de incarnatie van de godin Epona is... nou ja, goddelijk! Z... »
 
 
 
 
 

Ziel van het vuur
Ziel van het vuur by Terry Goodkind
Vijfde wet van de magie »
 
 
 
 
 

Zuilen der schepping
Zuilen der schepping by Terry Goodkind
Zevende wet van de magie. »