Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

»
 Moderne wetenschap in de Bijbel
Moderne wetenschap in de Bijbel by Ben Hobrink
'Moderne wetenschap in de Bijbel', is dat niet met elkaar in tegenspraak? Wat kan de Bijbel ons dan vertellen over de wetenschappelijke kennis van De Bijbel is inderdaad een oud boek, maar wel een boek vol kennis. Bijvoorbeeld kennis over hygiëne, waarmee we vele ziekten hadden kunnen voorkomen, epidemieën hadden kunnen bestrijden. »
 
 
 
 
 

RE(d)T je gewicht®
RE(d)T je gewicht® by Yvonne van den Hout
Lijnen, afvallen, eten en weer aankomen; lijnen, afvallen, eten en weer aank….
Die beruchte vicieuze cirkel waarmee veel vrouwen jarenlang worstelen.
Belangri... »
 
 
 
 
 

Alleen met mijn wereld
Alleen met mijn wereld by Wessel Broekhuis
Wessel Broekhuis is 16 jaar. Op nuchtere maar aangrijpende wijze geeft hij een inkijk in zijn gevecht om een plek in de wereld te veroveren. Net als alle jongeren zoekt hij naar zijn identiteit en de grenzen van wat hij wil en kan. Wessel is ook autistisch. »
 
 
 
 
 

Joel
Joel by J. de Wolf
Na de plotselinge dood van haar hartsvriendin Luna ontdekt Eva dat sommige dingen beter geheim kunnen blijven. Young adult roman.  »
 
 
 
 
 

Botsing
Botsing by Dunmore
Anna is even ambitieus als gevoelig. Terwijl ze carrière maakt als architect is haar privéleven een puinhoop. Ze verlangt hartstochtelijk naar een stabiele re... »
 
 
 
 
 

Ontvoerd
Ontvoerd by Arjan Erkel
Hij werd op brute wijze ontvoerd, en zat vijftien maanden in een donker hok van anderhalf bij twee meter tussen de insecten en de muizen. Twintig maanden lang zag hij geen gezichten: hij werd bewaakt door zwaarbewapende mannen met maskers. Hij vreesde meerdere malen voor zijn leven, werd heen en weer geslingerd tussen hoop en wanhoop en voelde zijn einde naderen tijdens nachtelijke ritten in de kofferbak van een auto, op weg naar nieuwe onzekerheid. »
 
 
 
 
 

Klokkenluider van de notre dame
Klokkenluider van de notre dame by Hugo
 »
 
 
 
 
 

De kopstukken
De kopstukken by Godfried Bomans
... »
 
 
 
 
 

Waarom ik soms op en neer spring
Waarom ik soms op en neer spring by Naoki Higashida
Een dertienjarige autistische jongen vertelt over autisme. »
 
 
 
 
 

Het geval van de volmaakte dienstbode
Het geval van de volmaakte dienstbode by Agatha Christie
Agatha Christie is en blijft de koningin van de misdaad<br/>De verhalen Het geval van de volmaakte dienstbode en Moord met het meetlint op dit luisterboek zijn ... »