Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Tranen van vernedering

- Tranen van vernedering
 
 
 
 
 
(3)

Dit boek gaat over de schrijfster. Ze is erg vernederd en misbruikt door haar man. Dit is erg indrukwekkend en huiveringwekkend om te lezen. Ook wordt in dit boek veel politieke zaken besproken.
Deze dame is zelf ook best wel wisselvallig. Dat merk je aan meerdere dingen. Zo heeft ze met Mustafa overspel gepleegd, ze was toen namelijk nog bij haar ex-man. En Mustafa had zelf ook een vrouw. En van haar ex-man heeft ze namelijk ook een kind. Deze laat ze zo achter om bij haar nieuwe man Mustafa te gaan wonen. En later kan ze geen scheiding aan gaan vanwege haar kinderen.
Ook als haar man overspel pleegt met haar jongste zusje. Zit ze niet in over haar zusje. Maar gaat ze een soort de rivaliteit aan. Ze is natuurlijk boos op haar zusje, maar wil deze man die haar slaat en misbruik toch bij haar houden.
Ook als je haar nu bekijkt is ze weer getrouwd met een hoog geplaatste man (minister of iets dergelijks). Je zou denken dat ze gescheiden zou blijven naar deze ervaring. Maar waarschijnlijk is het in zulke landen een erg moeilijk bestaan als gescheiden vrouw.
Maar toch is het monsterlijk wat haar is overkomen. Ze heeft toch echt een zwaar leven gehad.
Het boek zelf had een saaie start. Maar toen ik er eenmaal in zat moest ik dit boek echt af en toe wegleggen.
Wat een ontzettende sterke en dappere vrouW

More reviews