Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Reviews of Oorlogskind by Camilla Läckberg

- Oorlogskind
 
 
 
 
 
(4)

Boeiend vanaf blz 1 tot het eind!!! PRACHTIG... en BIJZONDER! »

- Oorlogskind
 
 
 
 
 
(5)

Prachtig boek, het eerste wat ik van Camilla Lackberg las, en daarna verslaafd aan haar boeken. Het is wel aan te raden om de boeken op volgorde te lezen, wa... »

- Oorlogskind
 
 
 
 
 
(4)

Opnieuw een ontzettend goed boek van deze schrijfster. Het boek pakte me op de eerste bladzijde al helemaal en liet pas los toen ik het uit had. Leuk dat de ... »

Books related to Oorlogskind by Camilla Läckberg

Haar naam was Sarah
Haar naam was Sarah
De tienjarige Sarah wordt samen met haar ouders opgepakt en naar het wielerstadion in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar kleine broertje Michel in een kledin... »
Op klaarlichte dag
Op klaarlichte dag
Boek van het Jaar 2010. Meer dan 200.000 exemplaren verkocht. Een jonge vrouw, Nathalie, is op de vlucht voor haar gewelddadige ex-vriend. Het kost haar al haar vindingrijkheid om uit zijn handen te blijven. Maar Nathalie is niet alleen... »
Predikant
Predikant
Na haar veelgeprezen debuut IJsprinses komt de Zweedse Camilla Läckberg nu met een tweede misdaadroman die in geen enkel opzicht onderdoet voor haar eerste. Ook dit verhaal speelt zich af in het plaatsje Tanumshede. Wanneer het lichaam... »

Wall

silent_force89
silent_force89 has added Oorlogskind by Camilla Läckberg to her read books
Score :
 
 
 
 
 

5 September 2017, 13:02:40
Oorlogskind
Chantal
Chantal has added Oorlogskind by Camilla Läckberg to her wishlist
3 November 2016, 2:31:34
Oorlogskind
alma4
alma4 has added Oorlogskind by Camilla Läckberg to his read books
Score :
 
 
 
 
 

26 October 2016, 19:37:48
Oorlogskind