Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Masterplan

- Masterplan
 
 
 
 
 
(3)

Recensie – Masterplan Pjotr Vreeswijk uitgever letterRijn

Ik heb voor de boek uit kwam al veel over gehoord en stukjes gelezen, omdat we elkaar volgen via twitter ik werd alleen maar nieuwsgieriger naar het boek waar hij mee bezig was .
Toen ik las dat boek kon winnen en mee doen met leesclub heb ik meteen mijn kans gepakt .
De cover sprak mij niet meteen echt aan ik vond het erg druk en er was oranje letters dat is veranderd naar blauw dat vind ik al stuk beter ook blijft de cover druk maar dat is ieders zijn smaak. Ik lees van alles en sta ook voor alles open maar zou niet weten of ik meteen op zou pakken
om de achter kan te lezen . Maar toch wat ik alles heb mee gekregen trok het mij zo dat ik blij ben dat ik boek gelezen heb ook al is het niet helemaal iets voor mij .
Echt verwachtingen had ik niet omdat ik veder nog niks had gelezen nieuwsgierig werd ik er wel van maar moest nog een tijdje wachten .
Toen ik in boek begon kwam ik er moeilijker in en bleef het verhaal niet echt hangen moest soms echt terug lezen waar het over ging, buiten dat voelde ik de spanning wel en wou graag door lezen
hoofdstukken zijn niet super lang en de letters zijn van mooie grote om te lezen .
Wel vond ik soms woorden in staan dat ik dacht wow, maar dat ligt ook zeker aan mij .
De cover snap ik nu wel , in eerste gezicht zou je zeggen dat echt een mannen boek zou zijn
maar dat is net wat je zelf graag leest of voor open staat.
En toch was het niet alleen wat spanning maar ook gevoel van ja dat gebeurt de dag van vandaag zulke afschuwelijke dingen waar je niks van af weet .

More reviews