Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Reviews of Kennedy's brein by Henning Mankell

- Kennedy's brein
 
 
 
 
 
(5)

Een archeologe (54) onderbreekt haar werk in Griekenland om haar zoon (25) in Zweden te bezoeken. Daar treft ze hem dood aan, in zijn eigen bed met een pyjam... »

Books related to Kennedy's brein by Henning Mankell

De chinees
De chinees
In januari 2006 vindt de politie van het stadje Hesjövallen achttien mensen die op beestachtige manier zijn vermoord. Birgitta Roslin, rechter in Helsingborg, is met stomheid geslagen want bijna alle slachtoffers zijn verwanten van haar... »
De terugkeer van de dansleraar
De terugkeer van de dansleraar
Grootse misdaadroman

Politie-inspecteur Stefan Lindman onderzoekt de moord op zijn gepensioneerde ex-collega Herbert Molin en vindt op de plaats van de moord vreemde, bloederige sporen; het blijken de basispassen van de tango te... »
De witte leeuwin
De witte leeuwin
Het derde avontuur van de onovertroffen inspecteur Wallander Met de moord op makelaar Louise Åkerblom komt Kurt Wallander voor een van de ingewikkeldste opgaven uit zijn loopbaan te staan. Op de plaats van de misdaad wordt een vinger g... »

Wall

Catherine
Catherine has added Kennedy's brein by Henning Mankell to her wishlist
29 November 2017, 9:25:43
Kennedy's brein
George
George has tipped Kennedy's brein by Henning Mankell.
“Ga op in het boeiende leven van Louise Cantor (54), archeologe in Griekenland. Moeder van een zoon die plotseling overlijdt. Hoe, waarom? Zij wil het weten. Ze ...” »
26 October 2017, 9:47:11
Kennedy's brein
George
George has reviewed Kennedy's brein by Henning Mankell.
“Een archeologe (54) onderbreekt haar werk in Griekenland om haar zoon (25) in Zweden te bezoeken. Daar treft ze hem dood aan, in zijn eigen bed met een pyjama a...” »
Score :
 
 
 
 
 

11 October 2017, 11:50:49
Kennedy's brein