Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Reviews of Het laatste offer by Simone van der Vlugt

- Het laatste offer
 
 
 
 
 
(4)

Dit boek is iets totaal een andere genre van deze schrijfster dan ik gewend ben. En het beviel mij erg goed. Het verhaal is zo geschreven dat je echt afvraag... »

- Het laatste offer
 
 
 
 
 
(3)

Uit. Goed boek om te lezen. »

Books related to Het laatste offer by Simone van der Vlugt

Alles te verliezen
Alles te verliezen
Je kunt je verleden wel de rug toekeren, maar wat als het verleden jou niet wil loslaten? Claires leven is geslaagd. Ze is een aantrekkelijke vrouw van in de dertig. Ze woont met haar man, de gerespecteerde makelaar Harald van Santvoort ... »
De reunie
De reunie
De aankondiging van een middelbare-schoolreünie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar klasgenoot Isabel. Ooit waren zij hartsvriendinnen, maar toen Is... »
Blauw water
Blauw water
Als Lisa in haar achtertuin de was ophangt staat er ineens een ontsnapte tbs’er voor haar neus. Vluchten is geen optie omdat ze het leven van haar zesjarige dochter Anouk niet in gevaar wil brengen. Er volgt een angstaanjagende en zenuw... »

Wall

Geralien
Geralien has reviewed Het laatste offer by Simone van der Vlugt.
“Dit boek is iets totaal een andere genre van deze schrijfster dan ik gewend ben. En het beviel mij erg goed. Het verhaal is zo geschreven dat je echt afvraagt o...” »
Score :
 
 
 
 
 

6 months ago
Het laatste offer
Geralien
Geralien has added Het laatste offer by Simone van der Vlugt to her read books
Score :
 
 
 
 
 

6 months ago
Het laatste offer
Liesbeth
Liesbeth has added Het laatste offer by Simone van der Vlugt to her read books
Score :
 
 
 
 
 

23 December 2016, 19:48:42
Het laatste offer