Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Reviews of Het laatste offer by Simone van der Vlugt

- Het laatste offer
 
 
 
 
 
(4)

Dit boek is iets totaal een andere genre van deze schrijfster dan ik gewend ben. En het beviel mij erg goed. Het verhaal is zo geschreven dat je echt afvraag... »

- Het laatste offer
 
 
 
 
 
(3)

Uit. Goed boek om te lezen. »

Books related to Het laatste offer by Simone van der Vlugt

Alles te verliezen
Alles te verliezen
Claires leven is geslaagd, maar haar verleden is niet smetteloos. Niemand weet dat ze een relatie heeft gehad met een beruchte crimineel. Na tien jaar cel is hij weer op vrije voeten en hij is niet van plan om zijn oude vriendin op te ge... »
De reunie
De reunie
De aankondiging van een middelbare-schoolre├╝nie zet Sabines leven plotseling op zijn kop. Het rakelt een belangrijke gebeurtenis uit haar jeugd op: de verdwijning van haar klasgenoot Isabel. Ooit waren zij hartsvriendinnen, maar toen Is... »
Blauw water
Blauw water
Als Lisa in haar achtertuin de was ophangt staat er plotseling een ontsnapte tbs'er voor haar neus. Vluchten is geen optie omdat ze het leven van haar zesjarige dochter Anouk niet in gevaar wil brengen. Er volgt een angstaanjagende en ze... »

Wall

Geralien
Geralien has reviewed Het laatste offer by Simone van der Vlugt.
“Dit boek is iets totaal een andere genre van deze schrijfster dan ik gewend ben. En het beviel mij erg goed. Het verhaal is zo geschreven dat je echt afvraagt o...” »
Score :
 
 
 
 
 

9 months ago
Het laatste offer
Geralien
Geralien has added Het laatste offer by Simone van der Vlugt to her read books
Score :
 
 
 
 
 

9 months ago
Het laatste offer
Liesbeth
Liesbeth has added Het laatste offer by Simone van der Vlugt to her read books
Score :
 
 
 
 
 

23 December 2016, 19:48:42
Het laatste offer