Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Reviews of Heden ik by Renate Dorrestein

- Heden ik
 
 
 
 
 
(4)

Serieus, interessant, in haar typische stijl doet ze verslag van hoe ze haar ziekte C.V.S. ontdekt en hoe de buitenwereld, de artsen en haar kennissen en vri... »

- Heden ik
 
 
 
 
 
(4)

Een hele tijd geleden heb ik dit boek zelf gekocht, om het nog een keer te kunnen lezen. Het beschrijft eigenlijk datgene waar wij in ons gezin ook mee te ma... »

Books related to Heden ik by Renate Dorrestein

Het duister dat ons scheidt
Het duister dat ons scheidt
Een klein meisje groeit op in een vredig dorp, waar zij samen met haar moeder de oude, krakende pastorie bewoont. Ook de Lucos wonen daar, twee vriendelijke, wereldvreemde mannen van wie iedereen aanneemt dat het kamerhuurders zijn.Alles... »
Hut van oom tom
Hut van oom tom
Oom Tom is een negerslaaf op de katoenplantage van meneer Shelby, waar hij het goed heeft voor een slaaf. Dan moet meneer Shelby oom Tom wegens schulden verkopen aan een slavenhandelaar. Oom Tom moet zijn gezin achterlaten. Op de boot na... »

Wall

Catherine
Catherine has reviewed Heden ik by Renate Dorrestein.
“Serieus, interessant, in haar typische stijl doet ze verslag van hoe ze haar ziekte C.V.S. ontdekt en hoe de buitenwereld, de artsen en haar kennissen en vriend...” »
Score :
 
 
 
 
 

16 June 2018, 9:23:38
Heden ik
Catherine
Catherine has added Heden ik by Renate Dorrestein to her read books
Score :
 
 
 
 
 

16 June 2018, 9:20:19
Heden ik
winvir
winvir has added Heden ik by Renate Dorrestein to her read books
Score :
 
 
 
 
 

2 July 2017, 21:34:00
Heden ik