Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Annie Berber
Annie Berber
De hoofdpersonen in de sociale romans van Yvonne Keuls, waarin fictie en werkelijkheid een hechte eenheid vormen, zijn geen zielige figuren. Het zijn in weze... »
 
 
 
 
 

Lowietjes smartegeld
Lowietjes smartegeld
Lowietjes smartegeld is een met humor geschreven verhaal over de oorlog, over de ontkenning van leed, over smartegeld, maar vooral over een moeder die haar z... »
 
 
 
 
 

Alle Indische tantes
Alle Indische tantes
In de loop der jaren heeft Yvonne Keuls heel wat Indische tantes de revue laten passeren. Wie kent ze niet, Tante Toetie, Tante Prul, Tante Iesje, Tante Non... »
 
 
 
 
 

De moeder van David S., geb. 3 juli 1959
De moeder van David S., geb. 3 juli 1959
<p>In <em>De moeder van David S.</em> beschrijft Yvonne Keuls een aantal jaren uit de geschiedenis van een gezin waarvan de oudste zoon, David, verslaafd is ... »
 
 
 
 
 

Mevrouw mijn moeder
Mevrouw mijn moeder
Met Mevrouw mijn moeder richt Yvonne Keuls een liefdevol monument op voor haar bijzondere moeder ;Het is een meeslepend en ontroerend verhaal over de Indisch... »
 
 
 
 
 

Jan Rap en z'n maat
Jan Rap en z'n maat
Jan Rap en z'n maat is een fascinerend verslag over de ervaringen die Yvonne Keuls opdeed in een opvangcentrum voor jongeren.Een hard en realistisch relaas v... »
 
 
 
 
 

Ik heb je lief
Ik heb je lief
<p><em>Ik heb je lief </em>van Yvonne Keuls en Max Douw bevat zeven ‘straatverhalen’ over personen die Yvonne Keuls zwervend door haar stad heeft ontmoet... »
 
 
 
 
 

Trassi tantes mp3
Trassi tantes mp3
 »