Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wat moet ik?
Wat moet ik?
De titel van dit bundeltje NRC-columns is <i>Wat moet ik?</i> Een vraag die ik mijzelf dagelijks stel. Iedere ochtend wel. Wat moet ik? Meestal moet ik veel.... »
 
 
 
 
 

Youp set
Youp set
 »
 
 
 
 
 

Stormschade
Stormschade
Youp en zijn columns. Gehaat en geliefd. Een tussenweg is er niet. Iedere zaterdag is de pagina met Youps stukje de eerste die de meeste NRC-lezers opslaan. ... »
 
 
 
 
 

Wie verstaat er kips?
Wie verstaat er kips?
Is Youp een stukjesschrijver, een verhalenverteller, of allebei? Hij put graag uit de verhalen van zijn vrienden, vriendinnen én uit zijn dromen. Waar of ni... »
 
 
 
 
 

Literaire juwelenbox
Literaire juwelenbox
 »
 
 
 
 
 

Met Youp onderweg
Met Youp onderweg
Dit luisterboek maakt een einde aan de troosteloze autoritten met plezier blijf je in de eindeloze file staan met de columns van Youp van rsquot Hek op cd. D... »
 
 
 
 
 

Mooie woorden
Mooie woorden
<i>Mooie woorden<i>bevat de theaterteksten die Youp van ’t Hek gedurende de laatste twintig jaar als cabaretier over het voetlichtbracht. Het betreft: <i>S... »
 
 
 
 
 

In corontaine
In corontaine
Ooit vroeg de hoofdredacteur van <em>NRC Handelsblad</em> aan een groep lezerswelke columnist altijd moest blijven. Het antwoord was: Youp! Daarna vroeghij w... »
 
 
 
 
 

Met de kennis van nu
Met de kennis van nu
 »