Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zaterdag
Zaterdag
 »
 
 
 
 
 

Niks spel, knikkers!
Niks spel, knikkers!
Wekelijks schrijft de cabaretier Youp van 't Hek een column op de sportpagina van NRC Handelsblad. Hij houdt erg van sport, maar heeft een eigen kijk op alle... »
 
 
 
 
 

Lonely at the top
Lonely at the top
Een man mijmert op de top van een duin over zichzelf in de schaduw van degebeurtenissen van de afgelopen week en voelt zich daardoor nogal alleen.Het is een ... »
 
 
 
 
 

Wie verstaat er kips?
Wie verstaat er kips?
Is Youp een stukjesschrijver, een verhalenverteller, of allebei? Hij put graag uit de verhalen van zijn vrienden, vriendinnen én uit zijn dromen. Waar of ni... »
 
 
 
 
 

Rijke Meiden
Rijke Meiden
'De meeste rijke meiden met wie ik het in mijn Gooise jeugd heb gedaan of graag had willen doen wonen er nog steeds en zijn veel beter getrouwd dan mijn vrou... »
 
 
 
 
 

65
65
Cadeauboek 65<br/>Fotografie Paul Baars en Youp van 't Hek Tekst<br/><br/>Paul Baars begon in 1974 cijfers te fotograferen. Of moet je nummers zeggen? Get... »
 
 
 
 
 

Hartjeuk & zieleczeem
Hartjeuk & zieleczeem
Van het woord Hartjeuk vind je geen omschrijving in het woordenboek. Toch weet iedereen precies wat het betekent. Je leest het en het woord bestaat!Met de kr... »