Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ijzige stilte
Ijzige stilte
<p>Al drieëntwintig jaar wordt psychiater Jan Forstner geplaagd door de verdwijning van zijn broer. Het enige wat hij nog van hem heeft, is de dictafoon die... »
 
 
 
 
 

Mijn zwarte hart
Mijn zwarte hart
De dood van haar broertje haalt Doro's hele wereld overhoop. Ze wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting omdat ze aan waanvoorstellingen lijdt, haar ... »
 
 
 
 
 

Trigger
Trigger
Trigger is een ijzersterke psychologische thriller waarin angst, geweld en paranoia de lezer meevoeren naar een schokkende ontknoping. <br/>Klinisch psycholo... »
 
 
 
 
 

Fobie
Fobie
<p>Sarah Bridgewater wordt wakker als ze haar man hoort thuiskomen van een zakenreis. De man die ze in haar keuken aantreft is echter niet Steven Bridgewater... »
 
 
 
 
 

Waanzin
Waanzin
<p>Sinds psychiater Jan Forstner een groot schandaal in de Boskliniek aan het licht heeft gebracht, wordt hij tegen zijn zin als lokale beroemdheid behandeld... »
 
 
 
 
 

Mijn zwarte hart
Mijn zwarte hart
De dood van haar broertje haalt Doros hele wereld overhoop. Ze wordt opgenomen in een psychiatrische inrichting omdat ze aan waanvoor-stellingen lijdt, haar ... »
 
 
 
 
 

Kalte Stille
Kalte Stille
Kalte Stille »
 
 
 
 
 

Trigger
Trigger
<p> </p><p><strong>IJzersterke psychologische thriller over angst, geweld en paranoia</strong> 

Klinisch psycholoog Ellen Roth wordt ingeroepen ... »