Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De Corsicaanse monsters
De Corsicaanse monsters
De geschiedenis is een stroom van mensen. En geen enkele familie heeft zich zoveel macht toegeëigend als de Bonapartes. Slechts één van hen, Napoleon, was... »
 
 
 
 
 

God en Zoon
God en Zoon
God en Zoon bevat alle wenselijke informatie, glashelder opgeschreven en overzichtelijk ingedeeld. De klassieke bijbelverhalen, het leven van Jezus, de basis... »
 
 
 
 
 

Een tik van Italie
Een tik van Italie
reisverhalen. Aspekt cultuurcuriosa. »
 
 
 
 
 

Schoolgedrag handl.
Schoolgedrag handl.
 »
 
 
 
 
 

Moord in het Vaticaan
Moord in het Vaticaan
Wie niet tevreden is met buitenkanten, wie meer wil zien dan de facades van een stad, moet dit boek van onze beste Rome-kenner lezen. Hier zit het aroma van ... »
 
 
 
 
 

Heilige vaders
Heilige vaders
<p>Bijna tweeduizend jaar, in één onafgebrokenvolgorde verteld: het verhaal van de264 pausen is uniek in de geschiedenis vande mensheid. De twee grote tege... »
 
 
 
 
 

Zestig jaar in de beschaving
Zestig jaar in de beschaving
Dit boek is geen doorsnee terugblik. Doordat de schrijver sinds zijn negende jaar notities heeft gemaakt, ondergaat de lezer het verleden heet van de naald. ... »
 
 
 
 
 

Kaspar Hauser
Kaspar Hauser
Als Kaspar Hauser niet werkelijk had bestaan, had niemand hem kunnen bedenken. Op zestienjarige leeftijd kwam hij in 1928 ineens uit de lucht vallen: hij sto... »