Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wikkelo
Wikkelo
Amira van Wikkelo, studente geschiedenis, krijgt een anoniem briefje waarin ze wordt aangespoord om een onderzoek te doen naar haar afkomst. Nieuwsgierig gew... »
 
 
 
 
 

Muziekvereniging Concordia
Muziekvereniging Concordia
Concordia was tot aan de fusie in 2012 de oudste muziekvereniging van Vorden. De vereniging werd in 1869 opgericht. De geschiedenis van Concordia is sterk ve... »
 
 
 
 
 

Vlammend paradijs
Vlammend paradijs
Vlammend Paradijs is een openhartige en liefdevolle reeks bekentenissen over een adolescente crisis, over erotiek en God. Wim Jansen beschrijft met ontroerin... »
 
 
 
 
 

Peter Alma
Peter Alma
 »
 
 
 
 
 

De reus ontwaakt
De reus ontwaakt
Op zoek naar de ziel van Brazilië <br/><br/>Brazilië staat te schudden op zijn grondvesten. De reus ontwaakt, roepen demonstranten. De reus, dat was het la... »
 
 
 
 
 

Beginner's Basque
Beginner's Basque
Beginners Basque »
 
 
 
 
 

Hanenbalken
Hanenbalken
Donkersloot, opgegroeid in een achterbuurt, is uitzonderlijk trots op wat hij heeft bereikt: topambtenaar en een man met aanzien in de gemeente Laagveld.<br/... »
 
 
 
 
 

O vader wij zijn samen geweest
O vader wij zijn samen geweest
De cruciale rol die een vader speelt…Het kleinschalige boerenleven van toen, dichtbij de aarde, met de seizoenen…De kennismaking met erotiek, liefde en d... »