Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Hanenbalken
Hanenbalken
Donkersloot, opgegroeid in een achterbuurt, is uitzonderlijk trots op wat hij heeft bereikt: topambtenaar en een man met aanzien in de gemeente Laagveld.<br/... »
 
 
 
 
 

Panamericana
Panamericana
Wim Jansen, journalist en Zuid-Amerikadeskundige, maakt een bewogen reis dwars door zijn geliefde continent.Voor de tweede keer in zijn leven geeft hij zijn ... »
 
 
 
 
 

O vader wij zijn samen geweest
O vader wij zijn samen geweest
De cruciale rol die een vader speelt…Het kleinschalige boerenleven van toen, dichtbij de aarde, met de seizoenen…De kennismaking met erotiek, liefde en d... »
 
 
 
 
 

Willem Pijper, Halewijn en Zeist
Willem Pijper, Halewijn en Zeist
‘In de Zeister periode kwam er in Jetses’ atelier dikwijls een 17-jarige jongen binnenvallen, die helemaal bezeten was van muziek. Hij speelde vaak onstu... »
 
 
 
 
 

Vlammend paradijs
Vlammend paradijs
Vlammend Paradijs is een openhartige en liefdevolle reeks bekentenissen over een adolescente crisis, over erotiek en God. Wim Jansen beschrijft met ontroerin... »
 
 
 
 
 

Bron in je brein
Bron in je brein
Steeds meer zinzoekers, twijfelaars, gelovigen en ongelovigen willen wel bidden, maar kunnen het niet meer omdat de oude traditie niet meer bij hen past. Wim... »
 
 
 
 
 

Brandend verlangen
Brandend verlangen
Mystiek heeft de naam nogal zweverig te zijn. God heeft de naam nogal abstract te zijn. Alleen al het woord ‘God’. Dat beladen, misverstandelijke woord. ... »