Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Harteloos
Harteloos
Zorgzame ouders, een respectabele verloofde en een nieuwe baan met goede vooruitzichten...Vivian Meijers heeft het beslist goed getroffen.Dat houdt ze zichze... »
 
 
 
 
 

Vlinders op de vensterbank
Vlinders op de vensterbank
Mette Landgraaf, kledingontwerpster en alleenstaande moeder van twee kinderen in de puberleeftijd, heeft het niet altijd makkelijk. Zeker niet wanneer die ki... »
 
 
 
 
 

Verscheurd verlangen
Verscheurd verlangen
Andrea Groeneveld (36) weet het zeker: van een relatie tussen haar en bestseller-auteur Jonathan van der Werf kan geen sprake zijn.Hij zou nooit kunnen aarde... »
 
 
 
 
 

Kus in het maanlicht
Kus in het maanlicht
Na haar vechtscheiding verhuist Laura naar het platteland van Cornwall om samen met haar twee vriendinnen de verwaarloosde herberg van haar overleden oom Hen... »
 
 
 
 
 

De zomer van 1970
De zomer van 1970
Een (ont)spannende liefdesroman van topper Wilma Hollander, die zich afspeelt op het Engelse kanaaleiland Herm.Een irritante tuinman, een oude liefdesgeschie... »
 
 
 
 
 

Onder de Griekse zon
Onder de Griekse zon
Martine woont al vele jaren samen met haar zoon op het Griekse schiereiland Pilion. Als ze haar drie vroegere schoolvriendinnen Agnes, Mette en Janey vraagt ... »
 
 
 
 
 

Zoete wonderen
Zoete wonderen
Jason en Diette, dat zijn de grote liefdes van Lotte Nijboer. Meer dan haar katten heeft ze niet nodig. Bovendien heeft ze het met haar tearoom, de Yellow Ro... »
 
 
 
 
 

Verliefd in Griekenland
Verliefd in Griekenland
Een heerlijke romantische dubbelroman van topper Wilma Hollander die zich afspeelt in Griekenland! HARTELOOS: In zonnig Griekenland wordt Vivian verliefd op ... »
 
 
 
 
 

Zonnige liefde
Zonnige liefde
De derde heerlijke romantische dubbelroman van Wilma Hollander! ONDER DE GRIEKSE ZON Martine Waalwijk heeft samen met haar zoon een klein hotel op het Grieks... »
 
 
 
 
 

Opnieuw verbonden - grote letter uitgave
Opnieuw verbonden - grote letter uitgave
Als Janey, Agnes en Mette besluiten om weer eens gezamenlijk een weekje door te brengen in het hotel van hun jeugdvriendin Martine op het Griekse schiereilan... »